Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Διονύσου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
[Euro2day]: Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Διονύσου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

[Euro2day]: Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Διονύσου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Σκοπός του μνημονίου είναι η από κοινού προώθηση της εκπαιδευτικής, ερευνητικής, επιστημονικής και διοικητικής συνεργασίας.

Τη συνεργασία τους «σφράγισαν» ο Δήμος Διονύσου και το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με το μνημόνιο που υπέγραψαν ο δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης και ο κοσμήτορας της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής Παναγιώτης Αλεξόπουλος.

Το συγκεκριμένο τμήμα του Πανεπιστημίου προάγει την επιστήμη της Αθλητικής Διοίκησης και αναμένεται να βοηθήσει, μεταξύ άλλων, στον καλύτερο σχεδιασμό και στην οργάνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του δήμου.

Σκοπός του μνημονίου είναι η από κοινού προώθηση της εκπαιδευτικής, ερευνητικής, επιστημονικής και διοικητικής συνεργασίας. Ενδεικτικά, το αντικείμενο αυτής της συνεργασίας περιλαμβάνει:

1. Τη φιλοξενία για εκπαιδευτικούς σκοπούς φοιτητών του ΤΟΔΑ στις εγκαταστάσεις του δήμου για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

2. Σεμινάρια και διαλέξεις από έμπειρα στελέχη του δήμου, που θα προσφέρουν πολύτιμη γνώση στους φοιτητές στο πλαίσιο συναφών αντικειμένων του ΤΟΔΑ.

3. Τη διάθεση εγκαταστάσεων του δήμου για τη φιλοξενία επιστημονικών κύκλων κατάρτισης, όπως ημερίδες, σεμινάρια, συνέδρια, που θα προάγουν την επιστήμη της Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης και έρευνας διαθεσιμότητας.

4. Τη δημιουργία θέσεων Πρακτικής ‘Ασκησης στον Δήμο Διονύσου, για την εκπαίδευση των προπτυχιακών, αλλά και μεταπτυχιακών φοιτητών του ΤΟΔΑ.

5. Την αιγίδα του δήμου σε ποικίλες διοργανώσεις του ΤΟΔΑ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τη συμπερίληψη στελεχών του Δήμου σε διάφορα έργα.

6.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!