Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μητσοτάκης: Οι νέοι οδηγούν την αύξηση των κρουσμάτων
[Euro2day]: Μητσοτάκης: Οι νέοι οδηγούν την αύξηση των κρουσμάτων

[Euro2day]: Μητσοτάκης: Οι νέοι οδηγούν την αύξηση των κρουσμάτων

Προβληματισμός του πρωθυπουργού για την αύξηση των κρουσμάτων αλλά και για τη μετάλλαξη Δέλτα, που «είναι ζήτημα χρόνου να επικρατήσει στη χώρα». Συνέδεσε την έξαρση με δραστηριότητες ψυχαγωγίας. Κινητές μονάδες εμβολιασμού σε όλες τις τουριστικές περιοχές. Ανησυχία για Κρήτη.

Τον προβληματισμό του για τη μετάλλαξη Δέλτα και την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη σύσκεψη με τους εκπροσώπους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τις ηγεσίες των Υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών, με αντικείμενο τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία και την πορεία των εμβολιασμών.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι θα χρειαστεί η αρωγή της τοπικής αυτοδιοίκησης τόσο στην ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος όσο και στην αύξηση των ελέγχων για τα μέτρα περιορισμού.

Τονίζοντας την ανάγκη για επιτάχυνση των εμβολιασμών, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 99% των βαρέων περιστατικών που, δυστυχώς, είτε καταλήγουν σε ΜΕΘ είτε χάνουν τη ζωή τους, είναι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας που είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του σημείωσε:

«Εισερχόμαστε, πλέον, στην επόμενη φάση της εμβολιαστικής μας εκστρατείας και σε αυτό το σημείο πιστεύω ότι η εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, της Κοινωνίας των Πολιτών, του επιχειρηματικού κόσμου, είναι εξαιρετικά σημαντική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!