Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τα μηνύματα από τη διοργάνωση Doing Business with Fur
[Euro2day]: Τα μηνύματα από τη διοργάνωση Doing Business with Fur

[Euro2day]: Τα μηνύματα από τη διοργάνωση Doing Business with Fur

Ο κλάδος της γούνας διατηρεί τη δυναμική του, παρά τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Με πάνω από 130 εγγεγραμμένους συμμετέχοντες, διεξήχθη η ενημερωτική εκδήλωση για τον κλάδο της γούνας «Doing Business with Fur – Challenges and Opportunities», την οποία συνδιοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, την Τρίτη 25 Μαΐου.

Η εκδήλωση αποτελεί, με μία μικρή διαφοροποίηση, μέρος της ήδη επιτυχημένης σειράς webinars Doing Business IN, μία υπηρεσία εξειδικευμένων ενημερωτικών εκδηλώσεων της Enterprise Greece σε συνεργασία με τα Γραφεία ΟΕΥ των Πρεσβειών και Προξενείων μας ανά τον κόσμο , η οποία στοχεύει στην ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, για τις ευκαιρίες εξαγωγών σε διάφορες χώρες.

Το «Doing Business with Fur», εστίασε στις ειδικές ανάγκες ενός σημαντικού για την ελληνική οικονομία κλάδου, αυτόν της γούνας, αλλά και στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για το μέλλον. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες απέκτησαν έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, για το οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό πλαίσιο, όπως αυτό διαμορφώνεται στη μετά-Covid εποχή.

Στις δύο θεματικές ενότητες της εκδήλωσης, αναπτύχθηκε η Περιβαλλοντική και Κοινωνική Διάσταση της Βιωσιμότητας του Κλάδου, καθώς και οι τάσεις και οι προοπτικές που παρουσιάζονται σε αγορές στρατηγικής σημασίας, όπως αυτές της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Νοτίου Κορέας και του Καναδά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!