Κυριακή, 16 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μήνυμα για τον περιορισμό της οπλοκατοχής από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο
[Euro2day]: Μήνυμα για τον περιορισμό της οπλοκατοχής από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

[Euro2day]: Μήνυμα για τον περιορισμό της οπλοκατοχής από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Η βία των όπλων τροφοδοτείται από την «κουλτούρα της οπλοκατοχής», η οποία υπερβαίνει κάθε λογική, αναφέρει σε μήνυμα του ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος.

Ηχηρό μήνυμα για τον περιορισμό της οπλοκατοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στέλνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή την επίθεση από 19χρονο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ταχυμεταφορών Fedex, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης, το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, που στοίχισε τη ζωή σε οκτώ εργαζόμενους και προκάλεσε τον τραυματισμό πολλών άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος σημείωσε ότι «για ακόμη μία φορά το έθνος μας συγκλονίζεται από τη βία των όπλων. Προσευχόμαστε για τα θύματα της σφαγής στην Ινδιανάπολη, αλλά οφείλουμε και να προχωρήσουμε σε αποτελεσματικές δράσεις, που θα σώζουν ζωές».

Ολοκληρώνει, μάλιστα, την ανάρτησή του με την επισήμανση ότι «η βία των όπλων τροφοδοτείται από την ‘’κουλτούρα της οπλοκατοχής”, η οποία υπερβαίνει κάθε λογική».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!