Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μυλωνάς: Στα 5 δισ. η έκθεση της Εθνικής στην εγχώρια αγορά ενέργειας
[Euro2day]: Μυλωνάς: Στα 5 δισ. η έκθεση της Εθνικής στην εγχώρια αγορά ενέργειας

[Euro2day]: Μυλωνάς: Στα 5 δισ. η έκθεση της Εθνικής στην εγχώρια αγορά ενέργειας

Ο CEO της Εθνικής παρουσίασε την «Ενεργειακή Βίβλο» σε συνεργασία με την ΕΕΕΟ. «Έχουμε, με διαφορά, το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε έργα ΑΠΕ», τόνισε.

Την «Ενεργειακή Βίβλο» παρουσίασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Τράπεζα, η οποία συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ενίσχυση των επιχειρήσεων του ενεργειακού κλάδου, στον μετασχηματισμό και στην ανάπτυξη της αγοράς της ενέργειας στη χώρα μας.

Σε συνέχεια των δύο πρώτων εκδόσεων, που πραγματοποιούνται πάντα σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (Hellenic Association for Energy Economics – HAEE), η τρίτη έκδοση, υπό τον τίτλο Greek Energy Market Report 2021, εξετάζει την πρόοδο που σημείωσε η Ενεργειακή Αγορά της Ελλάδας, παρέχοντας τα πλέον πρόσφατα και λεπτομερή δεδομένα.

Η φετινή έκδοση δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον αντίκτυπο της πανδημίας στην εγχώρια προσφορά και ζήτηση της ενέργειας και αναλύει παράλληλα όλους τους επιμέρους τομείς που διαμορφώνουν την πορεία της Ελλάδας προς την Ενεργειακή Μετάβαση.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό στοιχείο της μελέτης που περιλαμβάνει η φετινή έκδοση είναι η καταγραφή των παγκόσμιων και ευρωπαϊκών τάσεων στον τομέα της ενέργειας και η ταυτόχρονη σύγκριση και αξιολόγηση της προόδου της χώρας μας προς ένα βιώσιμο μέλλον. Επιπλέον, επισημαίνει τα σημεία στα οποία η Ελλάδα υστερεί και τα οποία αποτελούν εμπόδια στον δρόμο για την ευκολότερη επίτευξη των ενεργειακών και κλιματικών της στόχων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!