Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι υποψηφιότητες για τα Estia Awards 2021
[Euro2day]: Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι υποψηφιότητες για τα Estia Awards 2021

[Euro2day]: Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου οι υποψηφιότητες για τα Estia Awards 2021

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν αλυσίδες και όμιλοι επιχειρήσεων εστίασης καθώς και καταστήματα που χαρακτηρίζονται από καινοτομία σε επίπεδο προϊόντος ή υπηρεσίας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Νοέμβριο.

Πιο σημαντική από ποτέ είναι η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην ελληνική εστίαση φέτος και το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον για υποβολή υποψηφιοτήτων στα Estia Awards 2021.

Σχετικά με την αξία της συμμετοχής στο διαγωνισμό φέτος, χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου της κριτικής επιτροπής, κ. Χρήστου Φώλια:

“Τα προηγούμενα χρόνια τα Estia Awards ήταν μια γιορτή της δημιουργίας γύρω από την εστίαση, ένας ανταγωνισμός άμιλλας σε επίπεδο ποιότητας, γεύσης, υπηρεσίας, οράματος, εφευρετικότητας, αλλά όλα αυτά κατέληγαν πάντοτε στον κοινό παρονομαστή της αγάπης για την εστίαση. Αυτά μέχρι χθες. Από φέτος, η γιορτή της εστίασης μεταπίπτει, για ουκ ολίγους, σε «μνημόσυνο» της εστίασης.

Πέρυσι, μετρούσαμε «γεννήσεις» νέων επιχειρήσεων στον κλάδο. Φέτος καλούμαστε να μετρήσουμε πόσοι θα επιβιώσουν από τις συνέπειες του κορωνοϊού στον χώρο μας. Πέρυσι, περίσσευε η άμιλλα της δημιουργίας. Φέτος επικρατεί ο αγώνας για την επιβίωση. Πέρυσι αισιοδοξούσαμε για το αύριο. Φέτος αγωνιούμε για το σήμερα.

Γι’ αυτό φέτος τα Estia Awards τιμούν όλους αυτούς τους αγωνιστές που κρατούν τη σημαία ψηλά,
αυτούς που δυναμώνουν από τις δυσκολίες, αυτούς που ξεχωρίζουν για την υπευθυνότητά τους και τον σεβασμό στην υγεία των γύρω τους, αυτούς που προσαρμόζονται στα νέα, δύσκολα δεδομένα, αυτούς που δεν ξεχνούν πως η εστίαση, εκτός από επάγγελμα, είναι κυρίως λειτούργημα, αυτούς που έμαθαν να αξιοποιούν τις κρίσεις σαν ευκαιρίες για να φτάσουν πιο ψηλά απ’ ότι χθες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!