Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Lockdown στην εστίαση για μια εβδομάδα προαναγγέλλουν επιχειρηματίες
[Euro2day]: Lockdown στην εστίαση για μια εβδομάδα προαναγγέλλουν επιχειρηματίες

[Euro2day]: Lockdown στην εστίαση για μια εβδομάδα προαναγγέλλουν επιχειρηματίες

Το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης καλεί τους καταστηματάρχες του κλάδου σε ευρεία συμμετοχή. Από τις 16 ως τις 22 Σεπτεμβρίου το κλείσιμο των καταστημάτων.

«Κλειστόν» θα αναγράφεται στις πόρτες πολλών καταστημάτων εστίασης από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με τους επιχειρηματίες να προχωρούν σε ένα “lockdown” διαμαρτυρίας για την κατάσταση στον κλάδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ.) ανακοίνωσε το lockdown τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, αντιδρώντας όπως τονίζει «στη στρατηγική στοχοποίηση και αφαίμαξη των δυνάμεων του κλάδου της εστίασης». Μεταξύ άλλων θέτει αναλυτικά τα αιτήματά της, προειδοποιεί για γενικό, επαναλαμβανόμενο lockdown εφόσον χρειαστεί και απευθύνει πανελλήνιο κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση.

Η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης αναφέρει τα εξής:

«To Δ.Σ. του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ “ΠΑ.Σ.Κ.Κ.Ε.ΔΙ.” χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους στον κλάδο της Εστίασης και Διασκέδασης, τους Προέδρους και τα μέλη όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων Εστίασης και Διασκέδασης όλης της Χώρας, τους εργαζόμενους, μόνιμους και εποχικούς, τους προμηθευτές, τους καταναλωτές-πελάτες μας, τους Προέδρους και τα μέλη των πρωτοβάθμιων Σωματείων εργαζομένων, προμηθευτών και καταναλωτών όλης της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!