Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Κρίσιμα tips για ασφαλή ταξίδια με αεροπλάνο
[Euro2day]: Κρίσιμα tips για ασφαλή ταξίδια με αεροπλάνο

[Euro2day]: Κρίσιμα tips για ασφαλή ταξίδια με αεροπλάνο

Ποια μέτρα έχουν λάβει αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια και πως μπορεί ο επιβάτης να μεγιστοποιήσει τους όρους ασφάλειας. Τα μαθήματα από προηγούμενες πανδημίες. Ποια σημεία είναι τα πλέον επικίνδυνα.

Καθώς πολλές κυβερνήσεις χαλαρώνουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, στο πλαίσιο επανεκκίνησης των οικονομιών, οι αεροπορικές εταιρείες άρχισαν να αποκαθιστούν πτήσεις που τέθηκαν σε αναστολή λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα πράγματα κινούνται αργά, καθώς οι επιβάτες ανησυχούν ότι θα κολλήσουν, εκφράζοντας ανησυχία ιδιαίτερα για τις διεθνείς πτήσεις. Τα στοιχεία-ρεκόρ της μόλυνσης δείχνουν ότι οι κίνδυνοι δεν είναι αμελητέοι.

Υπάρχει μια σειρά από tips που μπορούν να βοηθήσουν:

* Είναι προτιμότερες οι πτήσεις που ξεκινούν νωρίς το πρωί. Και αυτό γιατί αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ είναι πολύ καλύτερες οι πιθανότητες το αεροσκάφος να έχει υποστεί καλό καθαρισμό και απολύμανση κατά τη διάρκεια της νύχτας, απ’ ότι ενδιάμεσα των πτήσεων.

* Η επιλογή της θέσης επίσης έχει αυξημένη σημασία. Είναι σκόπιμο να επιβεβαιώνονται όλες οι λεπτομέρειες, ειδικά σε περιπτώσεις ανταποκρίσεων, 24 ώρες πριν την αναχώρηση για να μην βρεθεί κάποιος αντιμέτωπος με αλλαγές τελευταίας στιγμής, που τελευταία είναι συνήθης πρακτική. Η επιλογής θέσης δίπλα στο παράθυρο στο μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους περιορίζει την έκθεση σε άλλους ταξιδιώτες.

* Μια επιλογή είναι ο ταξιδιώτης να έχει φροντίσει για το γεύμα του, δεδομένου ότι πολλά εστιατόρια αεροδρομίων παραμένουν κλειστά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!