Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Κορωνοϊός: Θετικά μηνύματα από το εμβόλιο μίας δόσης της J&J
[Euro2day]: Κορωνοϊός: Θετικά μηνύματα από το εμβόλιο μίας δόσης της J&J

[Euro2day]: Κορωνοϊός: Θετικά μηνύματα από το εμβόλιο μίας δόσης της J&J

Πάνω από το 90% των συμμετεχόντων παρήγαγαν εξουδετερωτικά αντισώματα εντός 29 ημερών, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες δημιούργησαν αντισώματα εντός 57 ημερών. Πόσο διήρκεσε η ανοσοαπόκριση.

Μακράς διαρκείας ανοσοαπόκριση δημιούργησε το πειραματικό εμβόλιο Covid-19 της Johnson & Johnson στη μελέτη πρώιμης ασφάλειας, δίνοντας μία εικόνα για το πώς θα αποδώσει στον πραγματικό κόσμο, καθώς η εταιρεία πλησιάζει περισσότερο στις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές για έγκριση.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, πάνω από το 90% των συμμετεχόντων παρήγαγαν ανοσοποιητικές πρωτεΐνες, που ονομάζονται εξουδετερωτικά αντισώματα, εντός 29 ημερών από τη λήψη του εμβολίου, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες δημιούργησαν αντισώματα εντός 57 ημερών. Η ανοσοαπόκριση διήρκεσε για 71 μέρες.

«Κοιτάζοντας τα αντισώματα, θα πρέπει να υπάρχει καλή ελπίδα και καλός λόγος ότι το εμβόλιο θα λειτουργήσει», στην κλινική δοκιμή τελικού σταδίου της εταιρείας που σύντομα θα αναφέρει τα αποτελέσματα, δήλωσε η Τρίτη ο επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της J&J Paul Stoffels σε συνέντευξή του.

Εάν το εμβόλιο μίας δόσης αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό, η εταιρεία θα υποβάλει αίτηση για Αδεια Χρήσης Εκτακτης Ανάγκης στην αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!