Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Κλειδί οι υποδομές για τις συναλλαγές εν μέσω πανδημίας
[Euro2day]: Κλειδί οι υποδομές για τις συναλλαγές εν μέσω πανδημίας

[Euro2day]: Κλειδί οι υποδομές για τις συναλλαγές εν μέσω πανδημίας

Ζωτικής σημασίας τα λιμάνια. Κρίσιμος ο ρόλος της Μεσογείου στη μετακίνηση της παγκόσμιας οικονομίας από τον Νότο στο Βορρά. Τα project σε σύμπραξη του δημόσιου – ιδιωτικού τομέα και το ζήτημα ανάληψης ρίσκου, στην τελευταία ενότητα του 5ου Thessaloniki Summit.

Κεφάλαια ύψους 700 εκατ. ευρώ για έργα υποδομών, δύναται να διαθέσει την περίοδο 2021-2022 η Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης Εύξεινου Πόντου «Παρευξείνια», επισήμανε ο επικεφαλής της Ντμίτρι Πάνκιν στη διάρκεια της τοποθέτησής του στην τελευταία ενότητα του 5ου Thessaloniki Summit που διοργάνωσε διαδικτυακά ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ) σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Υπογραμμίζοντας ότι το θέμα των υποδομών αποτελεί δύσκολο ζήτημα για διάλογο, ο κ. Πάνκιν σημείωσε ότι για να πάρει πράσινο φως ένα σχετικό επενδυτικό σχέδιο, θα πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένο και να έχει καταρτιστεί αξιολογώντας και τις κοινωνικές παραμέτρους, ενώ σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι εάν πρόκειται για σχετικά project σε σύμπραξη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, θα πρέπει να διευθετηθεί το ζήτημα ανάληψης ρίσκου.

Ζωτικής σημασίας για τη συνέχιση των συναλλαγών και μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, χαρακτήρισε τα έργα υποδομών ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Franco Nicola Cupolo, υπογραμμίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της Μεσογείου στην μετακίνηση της παγκόσμιας οικονομίας από τον Νότο στο Βορρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!