Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Κύπρος: Μόνο καθήμενοι θαμώνες στους χώρους εστίασης
[Euro2day]: Κύπρος: Μόνο καθήμενοι θαμώνες στους χώρους εστίασης

[Euro2day]: Κύπρος: Μόνο καθήμενοι θαμώνες στους χώρους εστίασης

Οι κατασκηνώσεις που είναι σε εξέλιξη πρέπει να αναστείλουν τη λειτουργία τους μόλις τερματιστεί η τρέχουσα φιλοξενία ατόμων, το αργότερο μέχρι 23 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της Κύπρου. Eισαγωγή SafePass σε χώρους όπου συναθροίζονται πάνω από 20 άτομα.

Μόνο καθήμενους θαμώνες στους χώρους εστίασης, SafePass όπου συναθροίζονται πέραν των 20 ατόμων και αύξηση του μέγιστου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους δεδομένου ότι είναι πλήρως εμβολιασμένα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

- Αναστολή λειτουργίας κατασκηνώσεων. Οι κατασκηνώσεις που είναι σε εξέλιξη πρέπει να αναστείλουν τη λειτουργία τους μόλις τερματιστεί η τρέχουσα φιλοξενία ατόμων, το αργότερο μέχρι 23 Ιουλίου.

- Επιτρέπεται η εξυπηρέτηση θαμώνων σε χώρους εστίασης, νυχτερινά κέντρα, χώρους δεξιώσεων και άλλους χώρους διασκέδασης αποκλειστικά σε τραπεζοκαθίσματα με μέγιστο αριθμό τα 10 άτομα ανά τραπέζι. Όλοι οι θαμώνες πρέπει να είναι καθήμενοι και σε όλες τις περιπτώσεις απαγορεύεται ο χορός. Από την απαγόρευση για χορό, εξαιρούνται οι επιχειρήσεις που θα φιλοξενούν μόνο πλήρως εμβολιασμένα άτομα ή άτομα που έχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης από την COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες. Ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής της επιχείρησης οφείλει να ενημερώνει γραπτώς το Υπουργείο Υγείας ότι στο χώρο του θα δέχεται μόνο πλήρως εμβολιασμένα άτομα ή άτομα που έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!