Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Κίνητρα εμβολιασμού: Bonus, αυξήσεις, μέρες αδειών, ταξίδια στο εξωτερικό
[Euro2day]: Κίνητρα εμβολιασμού: Bonus, αυξήσεις, μέρες αδειών, ταξίδια στο εξωτερικό

[Euro2day]: Κίνητρα εμβολιασμού: Bonus, αυξήσεις, μέρες αδειών, ταξίδια στο εξωτερικό

Με ποιους τρόπους ενθαρρύνουν οι εταιρίες τον εμβολιασμό του προσωπικού και ποια η ανταπόκριση των εργαζόμενων. Τι συμβαίνει με όσους αρνούνται ή δεν επιτρέπεται να εμβολιαστούν.

Με αυξήσεις στις μηνιαίες αποδοχές ή εφάπαξ bonus επιβράβευσης, επιπλέον μέρες πληρωμένης άδειας, ακόμα και κληρώσεις για ταξίδια στην Ελλάδα και σε κοσμοπολίτικες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, επιχειρήσεις διάφορων κλάδων δελεάζουν τους εργαζόμενούς τους προκειμένου να εμβολιαστούν κατά της COVID-19.

Στον τουριστικό τομέα, την ώρα που η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ζητά από την κυβέρνηση την ενσωμάτωση του πιστοποιητικού εμβολιασμού στο πιστοποιητικό υγείας των ξενοδοχοϋπαλλήλων –κίνηση που εκλήφθηκε ως έμμεσο αίτημα υποχρεωτικού εμβολιασμού στον κλάδο- ξενοδοχειακοί όμιλοι και ιδιοκτήτες καταλυμάτων ανακοινώνουν κίνητρα και διευκολύνσεις προκειμένου να διευρύνουν τα ποσοστά εμβολιασμού στο προσωπικό τους. Ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί και από επιχειρήσεις μεταποίησης, ενώ τον «χορό» είχε ανοίξει το Μάιο ένα ιδιωτικό ΚΤΕΟ.

Sani/Ikos: επιπλέον άδεια και κληρώσεις για ταξίδια

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Sani/Ikos που διαθέτει 9 πολυτελή resorts σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι παρέχει δύο επιπλέον μέρες πληρωμένης άδειας σε όλους τους εργαζόμενους που θα εμβολιαστούν ή έχουν ήδη εμβολιαστεί. Επίσης, οι εμβολιασθέντες θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με έπαθλο 20 τετραήμερα ταξίδια για δύο άτομα σε ελληνικούς προορισμούς, αλλά και σε Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Μαδρίτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!