Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Καραντίνα τριών εβδομάδων στο Ισραήλ
[Euro2day]: Καραντίνα τριών εβδομάδων στο Ισραήλ

[Euro2day]: Καραντίνα τριών εβδομάδων στο Ισραήλ

Το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα που επιστρέφει σε lockdown καθώς απέτυχε να αναχαιτίσει το δεύτερο κύμα πανδημίας. Με βάση τα κατά κεφαλήν κρούσματα, η χώρα είναι στη χειρότερη θέση παγκοσμίως.

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα μέτρο που επιβάλλει καραντίνα τριών εβδομάδων σε όλη τη χώρα, σε μια προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Το μέτρο θα αρχίσει να εφαρμόζεται την Παρασκευή, μεταδίδουν ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Ynet και το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12.

Το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα που επιστρέφει σε lockdown καθώς απέτυχε να αναχαιτίσει το δεύτερο κύμα πανδημίας. Με βάση τα κατά κεφαλήν κρούσματα, η χώρα είναι στη χειρότερη θέση παγκοσμίως. Πάνω από 2.300 μολύνσεις καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο έναντι μόλις 20 όταν η χώρα έβγαινε από το πρώτο lockdown τον Απρίλιο.

Το lockdown απαιτεί από τους πολίτες να μην απομακρύνονται περισσότερα από 500 μέτρα από το σπίτι τους. Σχολεία και εταιρείες θα κλείσουν (εκτός αυτών που θεωρούνται απαραίτητες).

Τα εστιατόρια θα προσφέρουν μόνο delivery και οι τουρίστες θα απαγορεύονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!