Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ηράκλειο: Παρουσία Βορίδη στην επίσημη παρουσίαση της εταιρείας «Έλαια Σήτειας
[Euro2day]: Ηράκλειο: Παρουσία Βορίδη στην επίσημη παρουσίαση της εταιρείας «Έλαια Σήτειας

[Euro2day]: Ηράκλειο: Παρουσία Βορίδη στην επίσημη παρουσίαση της εταιρείας «Έλαια Σήτειας

«Είναι εταιρείες με χρηματοδοτικό ή επενδυτικό χαρακτήρα, εταιρείες που έχουν ειδική τεχνογνωσία στην αγροτοτεχνολογία και εταιρείες με εμπειρία στον τομέα αγροεφοδίων» σημείωσε ο κ. Βορίδης

Στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, η εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκε επίσημα η νέα εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ – LA SITIA A.E.» με την οποία ανοίγει μια νέα σελίδα για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της περιοχής, σημαντική όμως και για το συνεταιριστικό επιχειρείν της χώρας.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της GAIAΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, της INSPIRING EARTH, της ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας με σκοπό της, την επεξεργασία, τυποποίηση, συγκέντρωση, συσκευασία, εμπορική διάθεση, διανομή και πώληση αγροτικών προϊόντων, με ειδικό βάρος στα προϊόντα και παράγωγα με βάση την ελιά, από την ελαιοπαραγωγική ζώνη της ευρύτερης περιοχής.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το μοντέλο αυτό, είναι πολύ σημαντικό, καθώς δημιουργείται με τη συνεργασία συνεταιρισμών και εταιρειών, εκ των οποίων η καθεμία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά.

«Είναι εταιρείες με χρηματοδοτικό ή επενδυτικό χαρακτήρα, εταιρείες που έχουν ειδική τεχνογνωσία στην αγροτοτεχνολογία και εταιρείες με εμπειρία στον τομέα αγροεφοδίων. Αυτές οι δυνάμεις ενώνονται για να επιτευχθεί κάτι πολύ σημαντικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!