Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Υποψίες για εξαφάνιση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Τζακ Μα
[Euro2day]: Υποψίες για εξαφάνιση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Τζακ Μα

[Euro2day]: Υποψίες για εξαφάνιση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Τζακ Μα

Ο ιδρυτής της Alibaba δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση τους τελευταίους 2 μήνες. Δεν εμφανίστηκε επίσης, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο τελευταίο επεισόδιο του δικού του talent show. Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Οργιάζουν οι φήμες και οι υποψίες που θέλουν τον Κινέζο δισεκατομμυριούχο Τζακ Μα να αγνοείται, καθώς ο μεγαλοεπιχειρηματίας δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο ιδρυτής της Alibaba δεν εμφανίστηκε επίσης, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο τελευταίο επεισόδιο του δικού του talent show, του Business Heroes της Αφρικής, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε Αφρικανούς επιχειρηματίες να ανταγωνιστούν, κερδίζοντας χρηματικά έπαθλα.

Ο Μα έπρεπε να είναι στην κριτική επιτροπή, αλλά αντικαταστάθηκε από ένα στέλεχος της Alibaba στον τελικό του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την Telegraph. Η φωτογραφία του κατέβηκε επίσης από την ιστοσελίδα.

Εκπρόσωπος της Alibaba δήλωσε ότι ο Μα δεν ήταν σε θέση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή, «λόγω χρονοδιαγράμματος», σύμφωνα με τους Financial Times.

Η επιχειρηματική αυτοκρατορία του Μα, η AntGroup, έχει μπει στο στόχαστρο του Πεκίνου, από τότε που ο Μα έκανε μία αμφιλεγόμενη ομιλία στη Σανγκάη, στις 24 Οκτωβρίου, στην οποία επέκρινε το ρυθμιστικό σύστημα της Κίνας ότι εμποδίζει την καινοτομία και παρομοίασε τους παγκόσμιους τραπεζικούς κανόνες με έναν «σύλλογο ηλικιωμένων».

«Το σημερινό οικονομικό σύστημα είναι η κληρονομιά της Βιομηχανικής Εποχής», δήλωσε ο Μα στην ομιλία του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!