Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΗΠΑ: Συμβιβαστικό ν/σ με μέτρα στήριξης της οικονομίας προωθούν οι Δημοκρατικοί
[Euro2day]: ΗΠΑ: Συμβιβαστικό ν/σ με μέτρα στήριξης της οικονομίας προωθούν οι Δημοκρατικοί

[Euro2day]: ΗΠΑ: Συμβιβαστικό ν/σ με μέτρα στήριξης της οικονομίας προωθούν οι Δημοκρατικοί

«Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε σημαντικές προσθήκες και να μειώσουμε το οικονομικό κόστος του νομοσχεδίου, μέσω της μείωσης του χρόνου των καλύψεων, για την ώρα» τόνισε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε χθες ότι τα μέλη της κοινοβουλευτικής της ομάδας δημοσιοποιούν ένα νέο πακέτο βοήθειας κατά των οικονομικών συνεπειών του κορωνοϊού, οικονομικού ύψους 2,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Όπως είπε η ίδια, πρόκειται για ένα συμβιβαστικόνομοσχέδιο, το οποίο, μειώνει το κόστος της οικονομικής βοήθειας.
Σε μία επιστολή του γραφείου της Πελόζι προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η ίδια τόνισε ότι το νομοσχέδιο «περιλαμβάνει νέα χρηματοδότηση, η οποία είναι αναγκαία προκειμένου να αποτραπεί η καταστροφή για τα σχολεία, τις μικρές επιχειρήσεις, τα εστιατόρια, τα θέατρα, τους εργαζόμενους στις αεροπορικές εταιρίες, αλλά και άλλους εργαζόμενους».
«Οι Δημοκρατικοί υλοποιούμε την υπόσχεσή μας να συμβιβαστούμε με αυτό το αναθεωρημένο νομοσχέδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πελόζι. «Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε σημαντικές προσθήκες και να μειώσουμε το οικονομικό κόστος του νομοσχεδίου, μέσω της μείωσης του χρόνου των καλύψεων, για την ώρα» τόνισε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!