Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: «Ηλεκτρονικό εισιτήριο» για ραντεβού στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
[Euro2day]: «Ηλεκτρονικό εισιτήριο» για ραντεβού στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

[Euro2day]: «Ηλεκτρονικό εισιτήριο» για ραντεβού στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

Οι ασθενείς θα μπορούν να προγραμματίζουν την άφιξή τους στα φαρμακεία, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία.

Με ραντεβού που θα κλείνεται μέσω Διαδικτύου και “ηλεκτρονικό εισιτήριο”, θα εξυπηρετούνται οι ασθενείς από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.

Η νέα υπηρεσία αναμένεται να μειώσει σημαντικά τις αναμονές και τίθεται σύντομα σε λειτουργία.

Το “ηλεκτρονικό εισιτήριο” (σύνδεσμος εδώ ), δίνει την δυνατότητα στον δικαιούχο Φαρμάκων Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ) να εκδίδει ηλεκτρονικά από τον υπολογιστή ή από το κινητό του, αριθμό προτεραιότητας για εξυπηρέτηση από φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ο δικαιούχος θα πρέπει την ημέρα που επιθυμεί να επισκεφθεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ να μπει στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και να επιλέξει την “Έκδοση Εισιτηρίου”. Κατόπιν θα επιλέξει το φαρμακείο που έχει το σκεύασμά του και πατώντας την “Έκδοση Εισιτηρίου”, θα λάβει το εισιτήριό του.

Η αναμονή

Όποιος επιλέξει την σχετική εφαρμογή θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τον χρόνο αναμονής, ο οποίος και θα αναγράφεται στο ηλεκτρονικό εισιτήριο (αριθμός προτεραιότητας) και το οποίο θα μπορεί είτε να το έχει στο κινητό του τηλέφωνο είτε να το εκτυπώσει. Θα έχει δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της εξέλιξης της σειράς προτεραιότητας στο Φαρμακείο, μέσω του κωδικού που θα περιλαμβάνεται στο εισιτήριο. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορεί να προγραμματίζει την άφιξή του στο φαρμακείο χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία.

Εξυπηρέτηση

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ καθηγητής Βασίλης Πλαγιανάκος δήλωσε σχετικά στο Iatronet: “Όλες οι τεχνολογικές παρεμβάσεις στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ γίνονται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με ασφάλεια και ευκολία. Η νέα υπηρεσία που δίνει την δυνατότητα στον ασφαλισμένο να λαμβάνει νούμερο εξυπηρέτησης ηλεκτρονικά και να βλέπει την ώρα αναμονής ώστε να έρχεται στο φαρμακείο λίγο πριν να εξυπηρετηθεί, θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους αναμονής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!