Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΙΕΝΕ: Η ελληνική ενεργειακή αγορά σήμερα
[Euro2day]: ΙΕΝΕ: Η ελληνική ενεργειακή αγορά σήμερα

[Euro2day]: ΙΕΝΕ: Η ελληνική ενεργειακή αγορά σήμερα

Ο Ελληνικός Ενεργειακός Οδηγός στόχο έχει να παρουσιάσει ενδελεχώς τον ελληνικό κλάδο της ενέργειας στο διεθνές κοινό. Δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο του πράσινου μετασχηματισμού του ελληνικού ενεργειακού τομέα και των ευρύτερων προσπαθειών της χώρας για μεγαλύτερη εξωστρέφεια, δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) το Greek Energy Directory 2021, ο Ελληνικός Ενεργειακός Οδηγός που στόχο έχει να παρουσιάσει ενδελεχώς τον ελληνικό κλάδο της Ενέργειας στο διεθνές κοινό. Ο σκοπός της έκδοσης είναι αυτή να καταστεί ένα βασικό εγχειρίδιο για την ενέργεια, τις εφαρμογές της και τις επενδύσεις στην Ελλάδα και ευρύτερα.

Το Greek Energy Directory 2021 αποτελεί στην πράξη ένα καθρέπτη του Ελληνικού ενεργειακού τομέα και μεταξύ άλλων απεικονίζει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτελεσθεί την τελευταία 5ετία τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και στη λειτουργία της ίδιας της αγοράς.

Ο Οδηγός αποτελείται από εννέα συνολικά κεφάλαια και περιέχει άρθρα εμπειρογνωμόνων, ακαδημαϊκών, καθώς και των επικεφαλής των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και φορέων της ελληνικής αγοράς ενέργειας στους τομείς του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρισμού, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της ενεργειακής αποδοτικότητας και της συμπαραγωγής, της ενεργειακής νομοθεσίας, καθώς και της έρευνας. Γραμμένο αποκλειστικά στην Αγγλική, το Greek Energy Directory 2021 αποσκοπεί μεταξύ άλλων στο να συμβάλει στην εξωστρεφή στρατηγική της χώρας και στην ενίσχυση των εξαγωγών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!