Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ο Γιώργος Πουλόπουλος, νέος Εταίρος της EY Ελλάδος
[Euro2day]: Ο Γιώργος Πουλόπουλος, νέος Εταίρος της EY Ελλάδος

[Euro2day]: Ο Γιώργος Πουλόπουλος, νέος Εταίρος της EY Ελλάδος

Με επαγγελματική εμπειρία σχεδόν τριών δεκαετιών, ο κος Πουλόπουλος κατείχε διευθυντικές θέσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, καθώς και σε ομίλους που δραστηριοποιούνται στις υποδομές, στη ναυτιλία και στα media.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, η ΕΥ Ελλάδος καλωσορίζει στην εταιρεία και στη διοικητική της ομάδα τον Γιώργο Πουλόπουλο, ως νέο Εταίρο, υπεύθυνο για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες προς CFOs, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ταυτόχρονα, ο κος Πουλόπουλος θα παρέχει υπηρεσίες εταιρικής στρατηγικής σε Διευθύνοντες Συμβούλους και άλλους επιχειρηματικούς ηγέτες, υποστηρίζοντάς τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του επιχειρησιακού μετασχηματισμού των οργανισμών τους.

Με επαγγελματική εμπειρία σχεδόν τριών δεκαετιών, ο κος Πουλόπουλος κατείχε διευθυντικές θέσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, καθώς και σε ομίλους που δραστηριοποιούνται στις υποδομές, στη ναυτιλία και στα media, με κύριους τομείς ευθύνης τα χρηματοοικονομικά, τα πληροφοριακά συστήματα, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τη στρατηγική, τις σχέσεις με τους επενδυτές και τη διαχείριση προμηθειών.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον τραπεζικό κλάδο το 1993, διατελώντας, μεταξύ άλλων, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς , ενώ επί πολλά χρόνια κατείχε και τη θέση του Ανώτερου Γενικού Διευθυντή και CFO του Ομίλου. Πριν ενταχθεί στην ομάδα της ΕΥ, κατείχε τη θέση του CFO μεγάλου ελληνικού ομίλου που δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στις παραχωρήσεις, στη διαχείριση απορριμμάτων, στις κατασκευές και στην ανάπτυξη ακινήτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!