Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Γερμανία: Επιδότηση για διακοπές στο εσωτερικό ζητά ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας
[Euro2day]: Γερμανία: Επιδότηση για διακοπές στο εσωτερικό ζητά ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας

[Euro2day]: Γερμανία: Επιδότηση για διακοπές στο εσωτερικό ζητά ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας

Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο εύκολο, ότι μπορούμε ήδη να δώσουμε σχέδια, ότι θα μπορούμε σε έναν μήνα να πάμε και πάλι στην Ιταλία ή στην Ισπανία ή στην Γαλλία, τόνισε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ.

Οικονομικά κίνητρα προκειμένου οι Γερμανοί να κάνουν φέτος διακοπές στη χώρα τους πρότεινε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ και πήρε αποστάσεις από την επικείμενη απόφαση του ομοσπονδιακού υπουργείου Εξωτερικών για απελευθέρωση των τουριστικών ταξιδιών προς την Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία από τις 15 Ιουνίου.

«Δεν πιστεύω, όπως ο Χάικο Μάας (σσ. ο Γερμανός υπ. Εξωτερικών), ότι θα είναι τόσο εύκολο, ότι μπορούμε ήδη να δώσουμε σχέδια, ότι θα μπορούμε σε έναν μήνα να πάμε και πάλι στην Ιταλία ή στην Ισπανία ή στην Γαλλία. Καμία από αυτές τις χώρες δεν έχει ανακοινώσει το αντίστοιχο. Κινούμαστε εδώ σε λεπτό στρώμα πάγου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σέντερ και πρότεινε να δοθούν στους Γερμανούς οικονομικά κίνητρα προκειμένου να περάσουν τις φετινές διακοπές στο εσωτερικό.

«Με οικονομικό κίνητρο για τις καλοκαιρινές διακοπές θα μπορούσε κανείς να δώσει τόσο μια ανακούφιση στον κλάδο όσο και χαρά στους ανθρώπους», πρόσθεσε και διευκρίνισε ότι τα κίνητρα θα μπορούσαν να αφορούν είτε φοροαπαλλαγές είτε την παροχή «κουπονιού διακοπών», ειδικά για όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα έξοδα παραθερισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!