Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Γεωργιάδης: Θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ανάπτυξη φέτος
[Euro2day]: Γεωργιάδης: Θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ανάπτυξη φέτος

[Euro2day]: Γεωργιάδης: Θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ανάπτυξη φέτος

«Από το Μάιο και μετά» είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια νέα εικόνα υποχώρησης της πανδημίας λόγω και των εμβολιασμών, τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Τη βεβαιότητα ότι το πρόγραμμα εμβολιασμών, παρά τις δυσκολίες, θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς και ότι «από το Μάιο και μετά» είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια νέα εικόνα υποχώρησης της πανδημίας, η οποία και θα επιτρέψει να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ανάπτυξη, φέτος, της ελληνικής οικονομίας, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, στο 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλονίκης. Ο υπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη νέα σύμβαση, που υπεγράφη χθες με την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» και η οποία, όπως είπε, «ξεμπλοκάρει» την επένδυση στη Χαλκιδική, υπερδιπλασιάζει τις θέσεις εργασίας και τις επενδύσεις από πλευράς της εταιρίας στην ελληνική οικονομία.

Μιλώντας για τις δυσκολίες της πανδημίας και για την τρέχουσα συγκυρία, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «μεγάλη ελπίδα» την έναρξη των εμβολιασμών και την «πολύ μεγάλη πιθανότητα», όπως είπε, «να ξεφύγουμε από αυτή τη συμφορά, σε ένα, δύο μήνες και να αρχίσουμε σιγά- σιγά να επιστρέφουμε στην παλιά μας ζωή» και πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, γιατί η πρόοδος στους εμβολιασμούς θα γίνει, παρά τα αρχικά τώρα προβλήματα και τις αρχικές καθυστερήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!