Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Γεωργιάδης: Πολύ καλό νέο η είσοδος της Reggeborgh στην Ελλάκτωρ
[Euro2day]: Γεωργιάδης: Πολύ καλό νέο η είσοδος της Reggeborgh στην Ελλάκτωρ

[Euro2day]: Γεωργιάδης: Πολύ καλό νέο η είσοδος της Reggeborgh στην Ελλάκτωρ

Έρχεται και άλλο επιχειρηματικό deal, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Τι είπε για το Ελληνικό, το ύψος της ύφεσης και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

«Πολύ καλό νέο», χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης την είσοδο της Reggeborgh Invest στο μετοχικό κεφάλαιο της Ελλάκτωρ , που γνωστοποιήθηκε σήμερα και προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες, θα έχουμε επίσης ένα άλλο καλό νέο, εννοώντας ότι θα εκδηλωθεί ένα ανάλογο επιχειρηματικό deal.

Μιλώντας στη διάρκεια του συνεδρίου του Economist, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη επιχειρηματική ενέργεια αποδεικνύει ότι η Ελλάδα ακόμα και εν μέσω της πανδημίας έχει καταστεί πλέον επενδυτικός προορισμός, ενώ σε ό,τι αφορά τη δήλωσή του περί του άλλου καλού νέου, σημείωσε ότι «μακάρι να τελειώσει και θα το ανακοινώσω».

Αναφερόμενος στο Ελληνικό, είπε ότι η κυβέρνηση ό,τι δήλωνε πριν ένα χρόνο αποδείχτηκε ότι το εννοούσε, τονίζοντας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες, ενώ την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου που, «αν πει ναι» θα ξεκινήσει και η κατασκευή του καζίνου, επισημαίνοντας ότι το 2021 θα αρχίσουν οι βαρέου τύπου εργασίες.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα. Παρ’ όλα αυτά, συνέχισε ότι αν και οι προβλέψεις του ΔΝΤ και της Κομισιόν έκαναν λόγο για ύφεση άνω του 20%, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική καθώς η ύφεση του β’ τριμήνου ήταν στο 15%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!