Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Γεωργιάδης: Μονοψήφια η φετινή ύφεση, ίσως κάτω του 8%
[Euro2day]: Γεωργιάδης: Μονοψήφια η φετινή ύφεση, ίσως κάτω του 8%

[Euro2day]: Γεωργιάδης: Μονοψήφια η φετινή ύφεση, ίσως κάτω του 8%

«Μέχρι στιγμής, επιτυγχάνεται ο στόχος και η ύφεση θα είναι μονοψήφια και ίσως, κάτω από το 8%, βάζοντάς μας περίπου στη μέση των χωρών της Ευρωζώνης και όχι στην τελευταία θέση όπως αρχικά είχε προβλεφθεί», τόνισε ο υπουργός. Τι είπε για τις μάσκες και τις αντιδράσεις.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή «Από τις έξι» και τους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Κοτταρίδη και κ. Γιάννη Πιτταρά, στην ΕΡΤ1, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

Για τις αντιδράσεις των γονιών στη χρήση μάσκας στα σχολεία:
«Δεν είναι δικαίωμα του γονιού να καθορίσει τους όρους του σχολείου, είναι δικαίωμα της πολιτείας. Δεν μπορεί ένα παιδάκι να μπει χωρίς μάσκα στην τάξη γιατί μπορεί οι γονείς του να είναι ασυμπτωματικοί, να το έχουν κολλήσει και να κολλήσει και τα άλλα παιδάκια. Άρα, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Δημοκρατία έχουμε, αλλά η δημοκρατία έχει νόμους και κανόνες. Τους όρους με τους οποίους θα γίνει το μάθημα στα σχολεία φέτος και κάθε χρόνο, τους καθορίζει η επίσημη ελληνική πολιτεία και όχι ο καθένας μόνος του».

Για την αύξηση των κρουσμάτων και τις επιπτώσεις στην οικονομία:
«Όταν στις αρχές Αυγούστου ξεκίνησε ξαφνικά στην Ελλάδα η αύξηση των κρουσμάτων πήραμε μία σειρά μέτρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!