Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Γεννηματά: Ο κ. Μητσοτάκης έταξε άλμα δεκαετίας και σκοντάφτει από τα πρώτα βήματα
[Euro2day]: Γεννηματά: Ο κ. Μητσοτάκης έταξε άλμα δεκαετίας και σκοντάφτει από τα πρώτα βήματα

[Euro2day]: Γεννηματά: Ο κ. Μητσοτάκης έταξε άλμα δεκαετίας και σκοντάφτει από τα πρώτα βήματα

Η κ. Γεννηματά είπε πώς δεν υπάρχουν νέα προγράμματα ρευστότητας. Όσον αφορά την ένταξη των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα Γέφυρα, για να έχει νόημα, πρέπει να μη αφεθούν ασύδοτες οι τράπεζες να θέτουν πρόσθετους όρους.

«Το ΕΣΥ είναι σε βαθύ κόκκινο. Επιτέλους η κυβέρνηση προχώρησε στην επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών για την κάλυψη των νέων covid κλινικών στα νοσοκομεία. Όπως είχαμε προτείνει. Όμως δεν αρκεί. Επιβάλλεται να προχωρήσει και στην επίταξη των ιδιωτικών κλινικών» υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά, ανοίγοντας απόψε τη συζήτηση στη ψηφιακή περιοδεία που οργάνωσε το Κίνημα Αλλαγής, αυτή τη φορά στη Κρήτη.

Πρόσθεσε με νόημα πως «το κατά τον κ. Μητσοτάκη τελευταίο μίλι, είναι μακρύς δρόμος» ενώ συμπλήρωσε πως τα δεδομένα που διαμορφώνονται για το 2021 στην Οικονομία, εξ αιτίας της πανδημίας δεν επιτρέπουν αισιοδοξία.. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, «ο κ. Μητσοτάκης έταξε άλμα δεκαετίας όταν σκοντάφτει ήδη από τα πρώτα βήματα. Η έλλειψη συγκεκριμένου σχεδίου, οι αποσπασματικές και καθυστερημένες παρεμβάσεις της κυβέρνησης, επαυξάνουν τις αρνητικές εξελίξεις, την ύφεση, το ιδιωτικό χρέος, το νέο έλλειμμα στον κρατικό Προϋπολογισμό. Η απειλή για χιλιάδες λουκέτα και μαζική ανεργία που θα βρούμε μπροστά μας όταν ανοίξει η οικονομία, είναι υπαρκτή. Τα μέτρα δεν προσφέρουν προοπτική για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!