Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Φούσκωσε έως και 1.000% τις τιμές η Amazon μετά την πανδημία
[Euro2day]: Φούσκωσε έως και 1.000% τις τιμές η Amazon μετά την πανδημία

[Euro2day]: Φούσκωσε έως και 1.000% τις τιμές η Amazon μετά την πανδημία

Αντισηπτικά, γάντια μίας χρήσης και είδη πρώτης ανάγκης είχαν τιμές αυξημένες από 76% έως και 1.000% σε σύγκριση με τις τιμές προ πανδημίας ή άλλων λιανικών εταιρειών, σύμφωνα με έκθεση καταναλωτικής ένωσης.

Ιδιαίτερα φουσκωμένες τιμές σε αντισηπτικά, γάντια και είδη πρώτης ανάγκης στηνέναρξη της πανδημίας χρέωνε η Αmazon, σύμφωνα με καταναλωτική ένωση.

Η έκθεση της PublicCitizen εξέτασε δεκάδες προϊόντα στην ιστοσελίδα της Αmazon. Βασιζόμενη στις δικές της παρατηρήσεις και τα δικά της δεδομένα από ιστότοπους παρακολούθησης τιμών, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση βρήκε αυξήσεις στις τιμές έως και 1.000% σε σύγκριση με τα επίπεδα προ πανδημίας ή τις τιμές σε άλλες εταιρείες λιανικής.

Δεκαπέντε βασικά προϊόντα, όπως μάσκες μίας χρήσης, αντισηπτικά χεριών, χαρτί υγείας και χαρτοπετσέτες, είχαν αυξημένες τιμές -με άνοδο από 76% έως και 1.000% σε σύγκριση με τις τιμές προ πανδημίας ή άλλων λιανικών εταιρειών.

Οπως μεταδίδει το Fox Business, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση βρήκε επίσης ότι οι τιμές σε 10 προϊόντα τρίτων πωλητών, όπως αλεύρι, ζάχαρη, αντισηπτικάχεριών και απολυμαντικάσπρέι είχαν αύξηση από 225% έως 941%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!