Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Εξαπλώνεται στις ΗΠΑ η μετάλλαξη Δέλτα
[Euro2day]: Εξαπλώνεται στις ΗΠΑ η μετάλλαξη Δέλτα

[Euro2day]: Εξαπλώνεται στις ΗΠΑ η μετάλλαξη Δέλτα

Στις πολιτείες Αϊόβα, Κάνσας, Μισούρι και Νεμπράσκα το 80% των νέων περιπτώσεων οφείλεται στο στέλεχος Δέλτα, αλλά ο Λευκός Οίκος προς το παρόν δεν προτίθεται να επαναφέρει περιοριστικά μέτρα. Η πορεία των ποσοστών.

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις ΗΠΑ από τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Έλεγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σχετικά με την εξάπλωση της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ.

Ήδη περισσότερα από τα μισά κρούσματα οφείλονται στο συγκεκριμένο άκρως μεταδοτικό στέλεχος, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μέσα σε δύο εβδομάδες τα κρούσματα της Δέλτα αυξήθηκαν από 30,4% σε 51,7%, εντείνοντας την ανησυχία για την επόμενη ημέρα, την ώρα που το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων πολιτών ηλικίας από 12 και πάνω δείχνει κολλημένο στο 55%.

Το αντιεμβολιαστικόκίνημα παραμένει ενεργό στις ΗΠΑ παρά τα συνεχή κίνητρα που παρέχουν πολιτείες και ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Στις πολιτείες Αϊόβα, Κάνσας, Μισούρι και Νεμπράσκα, το 80% των νέων περιπτώσεων οφείλεται στο στέλεχος Δέλτα, αλλά ο Λευκός Οίκος προς το παρόν δεν προτίθεται να επαναφέρει περιοριστικά μέτρα ή νέα εντολή για χρήση μάσκας.

Όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο πώς θα καταστεί εφικτή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση στα εμβολιαστικά κέντρα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!