Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ευρεία πλειοψηφία στο ν/σ για απλούστευση αδειοδότησης επιχειρήσεων
[Euro2day]: Ευρεία πλειοψηφία στο ν/σ για απλούστευση αδειοδότησης επιχειρήσεων

[Euro2day]: Ευρεία πλειοψηφία στο ν/σ για απλούστευση αδειοδότησης επιχειρήσεων

Υπέρ τάχθηκαν η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής, κατά τάχθηκε το ΚΚΕ, ενώ επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν αύριο στην Ολομέλεια η Ελληνική Λύση και το ΜεΡΑ 25

Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων.

Υπέρ τάχθηκαν η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής, κατά τάχθηκε το ΚΚΕ, ενώ επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν αύριο στην Ολομέλεια η Ελληνική Λύση και το ΜεΡΑ 25.

«Είναι ένα νομοσχέδιο, που πραγματικά βοηθάει και δίνει ώθηση στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, απλουστεύοντας τις διαδικασίες» σημείωσε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός.

Αναφερόμενος στις διατάξεις του νομοσχεδίου τόνισε πως : Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για την αδειοδότηση των οικονομικών δραστηριοτήτων. Το δεύτερο αφορά ρυθμίσεις για την αναπτυξιακή δραστηριότητα. Το τρίτο περιλαμβάνει τις διατάξεις για την αντιμετώπιση της παράνομης εμπορίας απομιμητικών και παραποιημένων αγαθών και μέσω διαδικτύου. Ολοκληρώνοντας την παρέμβαση του υπογράμμισε πως «είναι πραγματικά ένα νομοσχέδιο το οποίο βάζει άλλο ένα πετραδάκι στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας».

Από την πλευρά του ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης υπογράμμισε πως «το παρόν σχέδιο νόμου κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση καθώς αφορά την απλοποίηση των διαδικασιών έναρξης και άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!