Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Εσοδα $22,7 δισ. το δεύτερο τρίμηνο για τη Dell
[Euro2day]: Εσοδα $22,7 δισ. το δεύτερο τρίμηνο για τη Dell

[Euro2day]: Εσοδα $22,7 δισ. το δεύτερο τρίμηνο για τη Dell

O τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε αύξηση λειτουργικών εσόδων κατά 119% στα 1,1 δισ. δολάρια.

Η Dell Technologies (NYSE: DELL) ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους 2021. Τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου ανήλθαν σε 22,7 δισεκατομμύρια δολάρια, και τα έσοδα εκτός GAAP ήταν 22,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η εταιρεία παρήγαγε λειτουργικά έσοδα ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση 119% σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους ενώ τα λειτουργικά έσοδα μη-GAAP ανήλθαν σε 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα καθαρά έσοδα ανήλθαν σε $1,1 δισεκατομμύρια, τα καθαρά έσοδα εκτός GAAP ήταν $1,6 δισεκατομμύρια και το προσαρμοσμένο EBITDA ήταν $3,1 δισεκατομμύρια. Τα καθαρά μετρητά από λειτουργικές δραστηριότητες ήταν $3,3 δισεκατομμύρια. Τα απομειωμένα κέρδη ανά μετοχή ήταν $1,37 και τα απομειωμένα κέρδη ανά μετοχή εκτός GAAP ήταν $1,92.

«Παρέχουμε τις τεχνολογικές λύσεις που χρειάζονται οι πελάτες, ώστε να είναι παραγωγικοί και να υλοποιούν λύσεις συνεργασίας, ανεξάρτητα από το πού εργάζονται ή μαθαίνουν. Επίσης προσφέρουμε τα συμπεράσματα που εξάγονται από δεδομένα και την αυτοματοποίηση που χρειάζονται, ώστε να καινοτομούν και να μετασχηματίζουν», δήλωσε ο Jeff Clarke, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dell Technologies. «Στο 2ο τρίμηνο, παρατηρήσαμε ενίσχυση στον κυβερνητικό τομέα και στην εκπαίδευση, με παραγγελίες μέχρι 16 και 24 τοις εκατό, αντίστοιχα, καθώς οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι σχολικές μονάδες προετοιμάζονται για ένα νέο ορίζοντα στην εικονική μάθηση».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!