Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ερντογάν: Εχουμε την ισχύ να απορρίψουμε ανήθικους χάρτες
[Euro2day]: Ερντογάν: Εχουμε την ισχύ να απορρίψουμε ανήθικους χάρτες

[Euro2day]: Ερντογάν: Εχουμε την ισχύ να απορρίψουμε ανήθικους χάρτες

Η Τουρκία έχει την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική δύναμη να απαλλαγεί από ανήθικους χάρτες και έγγραφα που επιβάλλονται από άλλους, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Διατηρεί την ακραία ρητορική των τελευταίων ημερών ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

«Θα καταλάβουν ότι η Τουρκία έχει την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική να απαλλαγεί από ανήθικους χάρτες και έγγραφα που επιβάλλονται από άλλους» υπογράμμισε σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu ο κ. Ερντογάν στα εγκαίνια νοσοκομείου.

Nωρίτερα το Σάββατο ο κ. Ερντογάν είχε προβεί σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις.

«Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας, ο τουρκικός λαός τους έθαψε είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα. Αυτοί που στόχευσαν τη σημαία μας και την προσευχή μας, όταν έψαχναν τρόπο να βγουν από αυτή την πίεση εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δυο υπουργούς και έναν αρχιστράτηγο. Ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Πέτσας: Τρίπτυχο για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη θα ανακοινώσει ένα τρίπτυχο που αφορά εξοπλιστικά προγράμματα, ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας και του έμψυχου δυναμικού, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Έχουμε ένα τρίπτυχο για την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας μας. Το πρώτο είναι τα εξοπλιστικά προγράμματα, το δεύτερο είναι η ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό και το τρίτο έχει να κάνει με την ενίσχυση της αμυντικής μας βιομηχανίας, η οποία έχει και σοβαρά αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, καθώς προωθεί και την απασχόληση και την έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη σε θέματα αιχμής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!