Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Επισπεύδεται η υλοποίηση του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ
[Euro2day]: Επισπεύδεται η υλοποίηση του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ

[Euro2day]: Επισπεύδεται η υλοποίηση του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ

Σύμβουλο για την επιτάχυνση του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ και του Δικτύου Δημοσίου Τομέα αναζητά η ΚτΠ. Στόχος η αποτελεσματική υλοποίηση του έργου το οποίο θα δημιουργήσει ένα «τηλεπικοινωνιακό δίκτυο» για το σύνολο του κράτους.

Στην Διενέργεια Ηλεκτρονικού Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης (ΣΤΥ) για το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ και το Δίκτυο Δημοσίου Τομέα (ΔΔΤ)» προχώρησε η ΚτΠ.

Πρόκειται για τον δεύτερο διαγωνισμό που αφορά το συγκεκριμένο έργο καθώς λίγες ημέρες πριν η ΚτΠ είχε προχωρήσει στη Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο «Υποστήριξη και παρακολούθηση των φάσεων site survey και rollout του Σύζευξις ΙΙ». Και οι δύο διαγωνισμοί που βρίσκονται στο «αέρα» στοχεύουν στην υλοποίηση του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ χωρίς καθυστερήσεις επιτυγχάνοντας την διασύνδεση όλου του δημοσίου σε ένα προηγμένο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο.

Ο Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης θα παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης (υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης, τεχνικής βοήθειας, ελέγχου και αξιολόγησης) έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η αποτελεσματική υλοποίηση του έργου σε όρους χρονικής συνέπειας και ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και εν γένει αποτελεσμάτων. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Ο προϋπολογισμός του Έργου – εκτιμώμενη αξία σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 2.094.300 ευρώ, μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, (προϋπολογισμός με ΦΠΑ: €2.596.932, ΦΠΑ €502.632) και αναλύεται ως εξής:

- Προϋπολογισμός αρχικού έργου: €1.611.000 Μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, προϋπολογισμός με ΦΠΑ: €1.997.640, ΦΠΑ €386.640)

- Προϋπολογισμός δικαιώματος προαίρεσης: έως €483.300 μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός με ΦΠΑ: € 599.292, ΦΠΑ € 115.992)

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 20/10/2021 και ώρα 12:00.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!