Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Επίσκεψη Δόμνας Μιχαηλίδου στην Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΠΕΚΑ στη Θεσσαλονίκη
[Euro2day]: Επίσκεψη Δόμνας Μιχαηλίδου στην Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΠΕΚΑ στη Θεσσαλονίκη

[Euro2day]: Επίσκεψη Δόμνας Μιχαηλίδου στην Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΠΕΚΑ στη Θεσσαλονίκη

Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε ότι βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων του ΟΠΕΚΑ τόσο στον τομέα της βελτιστοποίησης των πληροφοριακών συστημάτων – άμεσα συνδεδεμένων με τα επιδόματα – όσο και στη γενικότερη προσπάθεια ενίσχυσης του Οργανισμού.

Την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της εκεί παρουσίας του ΟΠΕΚΑ με περίπτερο και πλούσιο έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό για τους επισκέπτες.

Η υφυπουργός Εργασίας συζήτησε με όλα τα στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης, άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη της υπηρεσίας του Οργανισμού και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο διευθυντής του γραφείου της υφυπουργού κ. Κωνσταντίνος Γλούμης, καθώς και συνεργάτες της.

Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε ότι βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων του ΟΠΕΚΑ τόσο στον τομέα της βελτιστοποίησης των πληροφοριακών συστημάτων – άμεσα συνδεδεμένων με τα επιδόματα – όσο και στη γενικότερη προσπάθεια ενίσχυσης του Οργανισμού, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο του στο κρίσιμο σκέλος της εξυπηρέτησης των ευάλωτων πολιτών και της υλοποίησης κρίσιμων πολιτικών της κυβέρνησης και του υπουργείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!