Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Οι επενδύσεις και ο τιμοκατάλογος για κατοικίες στην Αττική Ριβιέρα
[Euro2day]: Οι επενδύσεις και ο τιμοκατάλογος για κατοικίες στην Αττική Ριβιέρα

[Euro2day]: Οι επενδύσεις και ο τιμοκατάλογος για κατοικίες στην Αττική Ριβιέρα

Σε Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα και Βουλιαγμένη προωθούνται μεγάλες επενδύσεις για την κατασκευή συγκροτημάτων από πολυτελείς κατοικίες. Πόσο τιμολογούνται ανά τετραγωνικό μέτρο τα ακίνητα που βγαίνουν στην αγορά.

Μεταξύ 2.500 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.) και 9.000 ευρώ ανά τ.μ., για τα πιο πολυτελή ακίνητα διαμορφώνονται σήμερα οι τιμές των διαμερισμάτων στην Αττική Ριβιέρα σύμφωνα με έρευνα της Algean Property.

Η έρευνα εστιάζεται σε Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα και Βουλιαγμένη, όπου προωθούνται μεγάλες επενδύσεις για την κατασκευή συγκροτημάτων κατοικιών που αναμένεται να ενισχύσουν το ενδιαφέρον εγχώριων και ξένων αγοραστών.

Εκτός από το μεγάλο έργο του Ελληνικού, όπου οι συνολικές οικιστικές αναπτύξεις θα φτάσουν το ένα εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα, με περίπου 10.000 κατοικίες, κατοικίες και βίλες περιλαμβάνονται και σε άλλες επενδύσεις όπως στα «Αστέρια» Γλυφάδας, το οικιστικό συγκρότημα που σχεδιάζουν οι επενδυτικές εταιρείες Hines και Henderson σε ακίνητο 71 στρεμμάτων στη Βούλα που αγόρασαν από το Μουσείο Μπενάκη, οι πολυτελείς βίλες που σχεδιάζονται στον Αστέρα Βουλιαγμένης, κ.ά.

Οι αναλυτές της Algean Property υποστηρίζουν πως η ανάπτυξη της έκτασης των 6.200 στρεμμάτων στο Ελληνικό αναμένεται να ενισχύσει τη ζήτηση για ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή. Σήμερα οι ζητούμενες τιμές για κατοικίες στην περιοχή του Ελληνικού κινούνται μεταξύ 2.500 και 4.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, αλλά μπορεί να φτάσουν και τα 6.500 ευρώ ανά τ.μ. σε ορισμένες περιπτώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!