Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ενισχύει τους ελέγχους στα 737 MAX η Boeing
[Euro2day]: Ενισχύει τους ελέγχους στα 737 MAX η Boeing

[Euro2day]: Ενισχύει τους ελέγχους στα 737 MAX η Boeing

“Κατά τις εργασίες συντήρησης βρήκαμε θραύσματα ξένων αντικειμένων στα αεροπλάνα 737 MAX που δεν έχουν παραδοθεί και διατηρούμε σε αποθήκες”, δηλώνει σήμερα εκπρόσωπος της επιχείρησης.

Η Boeing προβλέπει να ενισχύσει τους ελέγχους στα 737 MAX που δεν έχουν παραδοθεί σε πελάτες της, μετά τον εντοπισμό θραυσμάτων στις δεξαμενές καυσίμου ορισμένων αεροπλάνων που διατηρεί σε αποθήκες, καθώς δεν τους επιτρέπεται να πετάξουν.

“Κατά τις εργασίες συντήρησης βρήκαμε θραύσματα ξένων αντικειμένων στα αεροπλάνα 737 MAX που δεν έχουν παραδοθεί και διατηρούμε σε αποθήκες”, δηλώνει σήμερα εκπρόσωπος της επιχείρησης σε μήνυμά του, χωρίς να διευκρινίζει τον αριθμό των αεροπλάνων στα οποία βρέθηκαν θραύσματα. “Η διαπίστωση αυτή οδήγησε σε εσωτερική έρευνα και σε άμεσες διορθωτικές ενέργειες στην αλυσίδα παραγωγής μας”, προσθέτει.

Όλος ο στόλος των 737 MAX έχει καθηλωθεί στο έδαφος εδώ και σχεδόν έναν χρόνο μετά την συντριβή με θύματα όλους τους επιβαίνοντες δύο αεροπλάνων αυτού του τύπου. Ωστόσο η Boeing κατασκεύασε περίπου 400 επιπλέον 737 MAX μετά την ημερομηνία καθήλωσής τους προτού αναστείλει την παραγωγή τους τον Ιανουάριο. Κανένα από αυτά δεν έχει καταστεί δυνατό να παραδοθεί.

Η εταιρεία αναμένει ακόμη το πράσινο φως των αρχών αφότου αναγκάστηκε να κάνει πολλές τροποποιήσεις στο σύστημα αποφυγής απώλειας στήριξης MCAS, το οποίο ενοχοποιήθηκε για τα δύο δυστυχήματα, και να ρυθμίσει ένα πρόβλημα σε σχέση με τις ηλεκτρικές καλωδιώσεις του αεροπλάνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!