Κυριακή, 9 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ελβετία: Ανοίγουν γυμναστήρια, εστιατόρια και κινηματογράφοι
[Euro2day]: Ελβετία: Ανοίγουν γυμναστήρια, εστιατόρια και κινηματογράφοι

[Euro2day]: Ελβετία: Ανοίγουν γυμναστήρια, εστιατόρια και κινηματογράφοι

Η Ελβετία χαλάρωσε από σήμερα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ξανανοίγοντας μεταξύ άλλων τους κινηματογράφους, τους εξωτερικούς χώρους των εστιατορίων και των καφέ, αλλά και τα γυμναστήρια.

Στα 74 του, ο Φρανσουά Ζανμονό σηκώνει βαράκια, υποβάλλοντας με χαρά τους μυς του σε εντατική προσπάθεια, έπειτα από πολλούς μήνες που έμεινε κλεισμένος στο σπίτι του λόγω της Covid-19.

Παρά την επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης, η Ελβετία χαλάρωσε από σήμερα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ξανανοίγοντας μεταξύ άλλων τους κινηματογράφους, τους εξωτερικούς χώρους των εστιατορίων και των καφέ, αλλά και τα γυμναστήρια. Παράλληλα, ανοίγουν στη χώρα πολλά κέντρα μαζικού εμβολιασμού, όπως στη Λοζάνη και τη Γενεύη.

Η Ελβετία, μια χώρα 8,6 εκατομμυρίων κατοίκων, θρηνεί περίπου 9.800 νεκρούς από την πανδημία.

Η χαλάρωση έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους Ελβετούς. Όπως στο Κλαμπ Άρσης Βαρών και Μπόντι Μπίλντινγκ της Λοζάνης, όπου ο Ζανμονό έτρεξε «από την πρώτη στιγμή» για να ξανασυναντηθεί με τους συνταξιούχους φίλους του, όλοι τους λάτρεις του αθλήματος.

«Δεν ερχόμαστε εδώ για να κάνουμε μυς, αλλά για να συζητήσουμε», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, απολυμαίνοντας με ένα υγρό πανάκι όλα τα όργανα που χρησιμοποιεί για την άσκησή του.

Στο γυμναστήριο δεν απαιτείται οι αθλούμενοι να φορούν μάσκα, εφόσον τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!