Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Από 10 Νοεμβρίου ξεκινά η δημόσια προσφορά του ΚΟΔ
[Euro2day]: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Από 10 Νοεμβρίου ξεκινά η δημόσια προσφορά του ΚΟΔ

[Euro2day]: ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Από 10 Νοεμβρίου ξεκινά η δημόσια προσφορά του ΚΟΔ

Έκδοση ΚΟΔ 7ετούς διάρκειας και ύψους έως 250 εκατ. ευρώ από την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ. Η έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς θα ανακοινωθεί στις 16 Νοεμβρίου 2021

Η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Α.Ε.», με αφορμή την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, πραγματοποίησε εκδήλωση Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα στοιχεία της Εταιρείας, καθώς και για τους όρους της έκδοσης, όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Εταιρείας, του Χρηματιστηρίου Αθηνών και των αναδόχων.

Πληροφορίες Έκδοσης:

• Η έκδοση θα γίνει στην Ελλάδα με καταβολή μετρητών και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
• Oι Ομολογίες θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω Δημόσιας Προσφοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας στο σύνολο του επενδυτικού κοινού, ήτοι σε ειδικούς και ιδιώτες επενδυτές.
Τιμή διάθεσης: 1.000 ευρώ ανά ομολογία με ελάχιστη συμμετοχή τα 1.000 ευρώ.
• Εύρος απόδοσης: 2,40% – 2,90%.

Πληροφορίες συμμετοχής στη Δημόσια Προσφορά

• Η Δημόσια προσφορά θα διεξαχθεί από την 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ έως και την 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
• Οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές μπορούν να υποβάλλουν τις Αιτήσεις Κάλυψης προσερχόμενοι απευθείας στα καταστήματα των Συντονιστών Κυρίων Αναδόχων, των Κυρίων Αναδόχων και των Αναδόχων, καθώς και μέσω των Μελών Η.ΒΙ.Π. και των Συμμετεχόντων στο Σ.Α.Τ. που συνεργάζονται με τα Μέλη Η.ΒΙ.Π. για την υποβολή των Αιτήσεων Κάλυψης μέσω της υπηρεσίας Η.ΒΙ.Π.
Για τη συμμετοχή τους στη Δημόσια Προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές που θα προσέρχονται απευθείας στα καταστήματα των Συντονιστών Κύριων Αναδόχων, των Κύριων Αναδόχων και των Αναδόχων, θα πρέπει να προσκομίζουν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, τον αριθμό φορολογικού μητρώου τους και την εκτύπωση των στοιχείων του Σ.Α.Τ.
• Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι της έκδοσης είναι η «Τράπεζα Eurobank Α.Ε.» και η «ALPHA Τράπεζα A.E.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!