Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στην αγορά εργασίας όλοι οι εκπαιδευόμενοι του Dual Hellas
[Euro2day]: Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στην αγορά εργασίας όλοι οι εκπαιδευόμενοι του Dual Hellas

[Euro2day]: Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στην αγορά εργασίας όλοι οι εκπαιδευόμενοι του Dual Hellas

Πρόκειται για εκπαιδευόμενους, οι οποίοι κατά τη χειμερινή περίοδο ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον κύκλο των θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων.

Απασχόληση σε μεγάλα ξενοδοχεία 4* και 5* στην Κυλλήνη, την Κρήτη και τη Ρόδο εξασφάλισαν κατά τη φετινή τουριστική περίοδο όσοι παρακολούθησαν το Πρόγραμμα Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τουρισμού και Εστίασης, που προσφέρει το Εκπαιδευτικό Κέντρο DUAL Hellas του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για εκπαιδευόμενους, οι οποίοι κατά τη χειμερινή περίοδο ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον κύκλο των θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων στις ειδικότητες ξενοδοχοϋπάλληλος, ειδικός/-ή εστιατορίου και μάγειρας/μαγείρισσα και, ήδη έχουν ενταχθεί στην αγορά εργασίας για την τρέχουσα τουριστική σεζόν, προκειμένου να αποκτήσουν ενδοεπιχειρησιακή εμπειρία, με πλήρη μισθό και ασφάλιση.

Σημειώνεται ότι, το πρόγραμμα του DUAL Hellas ακολουθεί το γερμανικό πρότυπο Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και διαρκεί συνολικά τρία έτη. Κάθε έτος περιλαμβάνει πλούσιο υλικό για τη θεωρητική κατάρτιση των συμμετεχόντων, όπως και την παρακολούθηση εργαστηριακών μαθημάτων. Η σειρά αυτή μαθημάτων διενεργείται κατά τη χειμερινή περίοδο (Νοέμβριος – Μάρτιος), που ειδικά φέτος παρέχεται και εξ αποστάσεως (e-learning) για λόγους προστασίας από την πανδημική κρίση.

Η θεωρητική κατάρτιση συνοδεύεται από εξάμηνη υποχρεωτική κατ’ έτος ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση (Απρίλιος – Οκτώβριος), όπου οι συμμετέχοντες εργάζονται σε συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα ξενοδοχεία, με πλήρεις αποδοχές και ασφάλιση από τον πρώτο χρόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!