Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Εκδήλωση ΣΕΒ για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων
[Euro2day]: Εκδήλωση ΣΕΒ για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων

[Euro2day]: Εκδήλωση ΣΕΒ για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων

Η αναβάθμιση της εταιρικής διακυβέρνησης και τα κατάλληλα επενδυτικά σχέδια απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χρηματοδότηση.

Με στόχο τη χαρτογράφηση των διαφορετικών δυνατοτήτων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, όπως αυτές προδιαγράφονται τόσο από τις πρωτοβουλίες της πολιτικής ηγεσίας όσο και από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η τραπεζική και μη τραπεζική χρηματοδότηση στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται, ολοκληρώθηκε η δεύτερη κατά σειρά, για θέματα χρηματοδότησης, συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Η ψηφιακή συνεδρίαση με θέμα «Χρηματοδότηση επιχειρήσεων και έξοδος από την πανδημία» πραγματοποιήθηκε, χθες (Τρίτη 20 Ιουλίου 2021), με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Οικονομικών αρμόδιου για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, κ. Γεώργιου Ζαββού, του CEO της Alpha Bank και Μέλος Δ.Σ. & Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ, κ. Βασίλειου Ψάλτη, του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, του Πρόεδρου της Ελληνικής Ένωσης Factoring κ. Γιώργου Καραγιαννόπουλου καθώς και του Partner της Deca Investments, κ. Νίκου Αλιπράντη.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΣΕΒ, κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για την παρουσία του και για τη δυνατότητα ενημέρωσης προς τις επιχειρήσεις– μέλη του Συνδέσμου σχετικά με το έργο και τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου, τόνισε ότι τις επιχειρήσεις μέλη του ΣΕΒ ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν στην πρόσβαση στη χρηματοδότηση με ανταγωνιστικό κόστος, τόσο στο πλαίσιο των εξελίξεων που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στον τραπεζικό χώρο, όσο και στο πλαίσιο του νέου περιβάλλοντος που διαμορφώνεται σε ζητήματα διακυβέρνησης και βιωσιμότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!