Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: e-ΕΦΚΑ: Από Δευτέρα έναρξη νέων τοπικών διευθύνσεων και ελεγκτικών κέντρων
[Euro2day]: e-ΕΦΚΑ: Από Δευτέρα έναρξη νέων τοπικών διευθύνσεων και ελεγκτικών κέντρων

[Euro2day]: e-ΕΦΚΑ: Από Δευτέρα έναρξη νέων τοπικών διευθύνσεων και ελεγκτικών κέντρων

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και της απλούστευσης των διαδικασιών επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών, καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, αναφέρει ανακοίνωση. Ποιες περιοχές καλύπτονται.

Στη σύσταση νέων τοπικών διευθύνσεων, με την κατάργηση των παλαιών δομών και την ενσωμάτωσή τους στις νέες τοπικές διευθύνσεις, καθώς και στην έναρξη λειτουργίας των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης, προχωράει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, έχοντας θέσει ως άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, των συνταξιούχων και των εργοδοτών, την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους και την επιτάχυνση της έκδοσης συνταξιοδοτικών αιτημάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, καλύτερη οργάνωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, καθώς και σημαντική εξοικονόμηση πόρων, μέσω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων.

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και της απλούστευσης των διαδικασιών, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας από τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021, των νέων τοπικών διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ και των υπηρεσιών ΠΕΚΑ ως ακολούθως:

1) Της τοπικής διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Θ’ Θεσσαλονίκης, με έδρα τη Νεάπολη (οδός I. Κωλέττη 23-25 Γ΄, ΤΚ 54627, Θεσσαλονίκη). Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ εντός των ορίων των δήμων Νεάπολης-Συκεών Λαγκαδά και Βόλβης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!