Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Διάσπαση της διαφημιστικής μονάδας της Google
[Euro2day]: Διάσπαση της διαφημιστικής μονάδας της Google

[Euro2day]: Διάσπαση της διαφημιστικής μονάδας της Google

Οι πολιτείες και το υπουργείο Δικαιοσύνης θα υποβάλλουν μήνυση κατά του τεχνολογικού κολοσσού μέσα στους επόμενους μήνες, σύμφωνα με το CNBC.

Οι γενικοί εισαγγελείς 50 πολιτειών των ΗΠΑ που έχουν ξεκινήσει έρευνα κατά της Google για πιθανές αντιμονοπωλιακές πρακτικές ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για διάσπαση της μονάδας τεχνολογίας διαφημίσεων, ανέφεραν πηγές στο CNBC.

Η έρευνα των 50 εισαγγελέων κατά των πρακτικών της Google διεξάγεται εδώ και μήνες, μαζί με αντίστοιχη έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι πολιτείες και το υπουργείο Δικαιοσύνης θα υποβάλλουν μήνυση κατά του τεχνολογικού κολοσσού μέσα στους επόμενους μήνες, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στο πρακτορείο.

Οι πηγές ανέφεραν ότι οι πολιτείες και το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα καταθέσουν κοινή μήνυση, αν και συνεργάζονται στενά.

Ωστόσο, οι γενικοί εισαγγελείς που ερευνούν τη Google δεν έχουν ακόμα αποκλείσει εναλλακτικές κινήσεις όπως η επιβολή προστίμου.

Μια μήνυση θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει τόσο την επιλογή του προστίμου όσο και της διάσπασης του τομέα τεχνολογίας διαφημίσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!