Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: DHL Express: Ενισχύει τον στόλο της, με επιπλέον οκτώ φορτηγά αεροσκάφη Boeing 777
[Euro2day]: DHL Express: Ενισχύει τον στόλο της, με επιπλέον οκτώ φορτηγά αεροσκάφη Boeing 777

[Euro2day]: DHL Express: Ενισχύει τον στόλο της, με επιπλέον οκτώ φορτηγά αεροσκάφη Boeing 777

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μία μεγάλη τάση, που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Ο γερμανικός όμιλος έχει ήδη παραλάβει τα πρώτα δέκα νέα αεροσκάφη Boeing 777 ως μέρος μιας αρχικής παραγγελίας 14 αεροσκαφών που έγινε το 2018.

Το Τμήμα Ταχυμεταφορών του Ομίλου Deutsche Post DHL, στο πλαίσιο της «Στρατηγικής 2025» και τους στόχους Αειφορίας, επενδύει για να καλύψει τη συνεχή ανάπτυξη των διασυνοριακών και επειγουσών αποστολών, με την αγορά οκτώ νέων αεροσκαφών Boeing 777, αναφέρει ανακοίνωση.

Η DHL Express, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφορών στον κόσμο και η Boeing ανακοίνωσαν ότι, η παγκόσμια εταιρεία logistics ζήτησε οκτώ νέα φορτηγά αεροσκάφη Boeing 777. Πρόκειται για μία επένδυση, που σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς την επέκταση του διηπειρωτικού αεροπορικού δικτύου της DHL Express, με σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών στις ταχέως αναπτυσσόμενες διεθνείς αγορές ταχυμεταφορών. Οι πρώτες παραδόσεις των νέων αεροσκαφών έχουν προγραμματιστεί για το 2022.

Πριν από τη νέα παραγγελία που ανακοινώθηκε, η DHL Express είχε ήδη παραλάβει τα πρώτα δέκα νέα αεροσκάφη Boeing 777 ως μέρος μιας αρχικής παραγγελίας 14 αεροσκαφών που έγινε το 2018. Αυτές οι έγκαιρες παραδόσεις εξασφάλισαν ότι η DHL θα μπορούσε να καλύψει την άνευ προηγουμένου ζήτηση των πελατών την πιο απαιτητική εποχή του περσινού έτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!