Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η «covid free» ΔΕΘ, οι διαδηλώσεις και οι απρόβλεπτοι αντιεμβολιαστές
[Euro2day]: Η «covid free» ΔΕΘ, οι διαδηλώσεις και οι απρόβλεπτοι αντιεμβολιαστές

[Euro2day]: Η «covid free» ΔΕΘ, οι διαδηλώσεις και οι απρόβλεπτοι αντιεμβολιαστές

Η ΔΕΘ επανέρχεται μετά από δύο χρόνια, με την υγεία στο προσκήνιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ΓΣΕΕ απέχει λόγω της πανδημίας. Το εκρηκτικό μίγμα διαδηλωτών έξω από το Βελλίδειο.

Η 85η ΔΕΘ, που εγκαινιάζεται απόψε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διαφέρει σε πολλά από όλες τις προηγούμενες.

Η πανδημία και οι επιπτώσεις της καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιεχόμενο της έκθεσης, ενώ το ηλεκτρισμένο κλίμα που έχει διαμορφωθεί και λόγω του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον χώρο της υγείας και πρόνοιας δίνει τον παλμό στις διαδηλώσεις των εγκαινίων.

Το ετερόκλητο πλήθος που θα συγκεντρωθεί έξω και γύρω από το Βελλίδειο, που εκτός από τα συνδικάτα θα αποτελείται από άτομα του ακροδεξιού και του ακροαριστερού χώρου, οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων, μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων και άλλες συλλογικότητες, συνθέτει ένα εκρηκτικό μίγμα που προβληματίζει έντονα τις αστυνομικές Αρχές για τον κίνδυνο επεισοδίων. Αστάθμητο παράγοντα αποτελεί κυρίως η αναμενόμενα ογκώδης συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών.

Το στοίχημα του COVID-Free

Η διοργάνωση, που ακυρώθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας, φιλοδοξεί να αποτελέσει το πρώτο μεγάλο COVID-Free εκθεσιακό γεγονός στην Ευρώπη, δείχνοντας το δρόμο για το άνοιγμα της δια ζώσης εκθεσιακής δραστηριότητας, με τήρηση ενός αυστηρού πλέγματος υγειονομικών περιορισμών.

Η είσοδος στις εγκαταστάσεις του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου θα επιτρέπεται μόνο με Green Pass (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) που θα ελέγχεται με ταυτοποίηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!