Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Covid-19: Πώς τα κομμωτήρια μπορούν να ανεβάσουν τους εμβολιασμούς
[Euro2day]: Covid-19: Πώς τα κομμωτήρια μπορούν να ανεβάσουν τους εμβολιασμούς

[Euro2day]: Covid-19: Πώς τα κομμωτήρια μπορούν να ανεβάσουν τους εμβολιασμούς

Ενα πρόγραμμα με τίτλο “Shots at the Shop” προχωρά στις ΗΠΑ βασισμένο στην ιδέα να βοηθήσει τα κουρεία και τα σαλόνια ομορφιάς να δώσουν στους πελάτες τους πληροφορίες για τον εμβολιασμό και να φιλοξενούν εκδηλώσεις,

Στοχευμένες κινήσεις προσπαθεί να σχεδιάσει το κυβερνητικό επιτελείο του Τζο Μπάιντεν στις ΗΠΑ για την ενίσχυση του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού σε μεγαλύτερες ομάδες πληθυσμού.

Οι κάτοικοι με χαμηλή εκπροσώπηση αποτελούν σημαντικό τμήμα στα κυβερνητικά πλάνα, ώστε να αυξηθεί η εμπιστοσύνη στα εμβόλια όπως παρατηρείται τελευταία στην μαύρη κοινότητα.

Ενας τρόπος να συνεχίσει να κλείνει το κενό, πιστεύουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, περνάει μέσα από τη φροντίδα των μαλλιών…

Σε αυτη τη βάση ανακοινώθηκε ένα πρόγραμμα με τίτλο “Shots at the Shop” βασισμένο στην ιδέα να βοηθήσει τα κουρεία και τα σαλόνια ομορφιάς να δώσουν στους πελάτες τους πληροφορίες ή ακόμη και να βοηθήσουν ώστε να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις εμβολιασμού.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε σε συγκεκριμένους στόχους», δήλωσε ο Δρ Ριντ Τάκσον, συνιδρυτής του Black Coalition Against COVID-19, στο Yahoo Finance, αναφερόμενος στην προσπάθεια αυτή.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), το 63% των ενηλίκων στις ΗΠΑ έλαβαν τουλάχιστον μια δόση.

Τα κενά στα ποσοστά εμβολιασμού με βάση τη φυλή και την εθνικότητα συρρικνώνονται, αλλά εξακολουθούν να είναι ακόμα σημαντικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!