Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Χρηματιστήριο Ενέργειας: Υπέγραψε MoU και BRM και TGE
[Euro2day]: Χρηματιστήριο Ενέργειας: Υπέγραψε MoU  και BRM και TGE

[Euro2day]: Χρηματιστήριο Ενέργειας: Υπέγραψε MoU και BRM και TGE

Συμβολίζει την κοινή πρόθεση για μια παραγωγική και μακροπρόθεσμη συνεργασία με κοινό στόχο το αμοιβαίο όφελος και για τους τρεις οργανισμούς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Ενέργειας, Καθηγητής Γιώργος Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Πολωνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας (TGE), Piotr Zawistowski και ο Πρόεδρος του Ρουμάνικου Χρηματιστήριου Εμπορευμάτων Purice Gabriel υπέγραψαν Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, αυτό το Μνημόνιο συμβολίζει την κοινή πρόθεση για μια παραγωγική και μακροπρόθεσμη συνεργασία με κοινό στόχο το αμοιβαίο όφελος και για τους τρεις οργανισμούς. Δημιουργείται για τους εμπλεκόμενους ένα πλαίσιο αξιολόγησης των ευκαιριών στο πεδίο των ενεργειακών συναλλαγών (φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας) και προσδιορισμού των τομέων πρακτικής εργασίας για τη βελτίωση και τη δημιουργία νέων υπηρεσιών στους Συμμετέχοντες στην Αγορά.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον και τις επερχόμενες εξελίξεις στις αγορές φυσικού αερίου στην Ευρώπη, και πιο συγκεκριμένα στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, το Μνημόνιο θέτει ένα σύνολο στόχων και ανοίγει το δρόμο για συνδυασμένες προσπάθειες και εγχειρήματα που θα προσθέσουν αξία στην αγορά.

Κατά την υπογραφή του Συμφώνου, ο καθηγητής Γιώργος Ιωάννου δήλωσε ότι αυτό το Σύμφωνο είναι η έκφραση ενός μακροχρόνιου πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των τριών μερών και ενός σχεδίου δράσης που θα αναπτυχθεί με περαιτέρω ενέργειες και το οποίο θα προωθήσει καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!