Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Χρηματιστήριο: Τα εμπόδια στην προσπάθεια ανόδου
[Euro2day]: Χρηματιστήριο: Τα εμπόδια στην προσπάθεια ανόδου

[Euro2day]: Χρηματιστήριο: Τα εμπόδια στην προσπάθεια ανόδου

Οι μετοχές που προσπαθούν να αφυπνίσουν την αγορά και ποιο είναι το βασικό σενάριο με βάση την τεχνική ανάλυση. Πώς επηρεάζουν οι τραπεζικές μετοχές. Η αναμονή για τα επερχόμενα roadshow και οι ειδήσεις που θα δώσουν στίγμα.

Σε προσπάθεια διατήρησης της ανοδικής κίνηση βρίσκεται το Ελληνικό χρηματιστήριο με συγκεκριμένες μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης να προσπαθούν να αφυπνίσουν και την υπόλοιπη αγορά, με το ενδιαφέρον όμως και την αξία των συναλλαγών να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Όσο η αξία των συναλλαγών παραμένει στα επίπεδα των τελευταίων πολλών ημερών και οι τραπεζικές μετοχές «απούσες», οι ανοδικές αντιδράσεις θα είναι βραχύβιες.

Η κίνηση πάντως του Γενικού Δείκτη υψηλότερα των 636 μονάδων και του δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης υψηλότερα των 1.519 μονάδων έδωσε μια «ανάσα» στους δείκτες αν και τη δεδομένη τεχνική κατάσταση, το πιθανότερο σενάριο παραμένει αυτό της πλάγιας κίνησης, με σχετική επιλογή σε επιμέρους τίτλους με ικανοποιητικά αποτελέσματα και άμυνες στην πανδημία. Το πλέον αρνητικό στοιχείο είναι η πλήρης αποσύνδεση μεταξύ ομολόγων και αγοράς μετοχών, όπου η σύνδεση θα μπορούσε να δώσει σημαντικά καύσιμα ανόδου στην αγορά των μετοχών. Σημαντική ανοδική συνέχεια για τους τίτλους της Μυτιληναίος και της ΔΕΗ , που διαμορφώνονται σε υψηλά αρκετών μηνών, και οι οποίοι «βάζουν» πλάτη στην προσπάθεια της αγοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!