Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Χάθηκαν $6,5 τρισ. στις μετοχές από τα μέσα Φεβρουαρίου
[Euro2day]: Χάθηκαν $6,5 τρισ. στις μετοχές από τα μέσα Φεβρουαρίου

[Euro2day]: Χάθηκαν $6,5 τρισ. στις μετοχές από τα μέσα Φεβρουαρίου

Τα funds μετοχών και ομολόγων καταγράφουν εκροές $36 δισ. την τελευταία εβδομάδα -τα περισσότερα που έχουν φύγει από τον Δεκέμβριο του 2018. Η Deutsche Bank προειδοποιεί ότι είναι πολύ νωρίς για να πει ότι το sell off έχει τελειώσει.

Απομακρύνθηκαν οι επενδυτές από τις περισσότερες κατηγορίες assets την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, με τα funds μετοχών και ομολόγων να καταγράφουν 36 δισ. δολάρια εκροές, σύμφωνα με την Bank of America (BofA).

Οπως μεταδίδει το Reuters, sell off γίνεται στις μετοχές από τα μέσα Φεβρουαρίου, εξαϋλώνοντας 6,5 τρισ. δολάρια από τη χρηματιστηριακή αξία, την ώρα που αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού .

Οι αναλυτές της BofA ενημέρωσαν ότι 23,3 δισ. τραβήχτηκαν από τα funds μετοχών και 12,6 δισ. έφυγαν από τα funds ομολόγων -τα περισσότερα που έχουν απομακρυνθεί από τον Δεκέμβριο του 2018.

Οι επενδυτές τράβηξαν 5,3 δισ. από τις μετοχές αναδυόμενων αγορών, που ήταν και τα περισσότερα των τελευταίων 30 εβδομάδων.

Την ίδια ώρα, η Deutsche Bank προειδοποιεί ότι είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς ότι το sell off στις αγορές έχει τελειώσει. Αναμένει 15-20% πτώση στον S&P 500, από το τελευταίο πιο υψηλό σημείο του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!