Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Αττική: Κλειδώνει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα σαββατοκύριακα
[Euro2day]: Αττική: Κλειδώνει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα σαββατοκύριακα

[Euro2day]: Αττική: Κλειδώνει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα σαββατοκύριακα

Κλείδωσε η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00 τα Σαββατοκύριακα στην πρωτεύουσα. Διχογνωμία στην επιτροπή για το εμπόριο και τα σχολεία. Αχαΐα και Χαλκίδα μπαίνουν σίγουρα σε σκληρό lockdown. Το απόγευμα οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

Μέτρα περιορισμού της κινητικότητας των πολιτών σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Χαλκίδα αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα η κυβέρνηση, θέλοντας να αποφύγει την εκτίναξη των κρουσμάτων.

Όσον αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική, φαίνεται πως «κλειδώνει» για τα Σαββατοκύριακα, αρχής γενομένης από αύριο, δηλαδή Σάββατο 6 το απόγευμα με Κυριακή 5 το πρωί. Το μέτρο θα ισχύει κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι να μειωθούν τα κρούσματα. Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχουν στην ειδική επιτροπή και εισηγήσεις για σκληρό Lockdown και κλείσιμο σχολείων.

Ενα από τα σενάρια είναι και η κατάργηση του click inside, ενώ ορισμένοι λοιμωξιολόγοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να κλείσει ακόμα και το click away για μικρό διάστημα. Τα μέτρα φέρνουν «πιο κοντά» πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα, καθώς ό,τι θα ισχύσει στην Αττική φαίνεται ότι θα ισχύσει και για τη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά την Αχαΐα και τη Χαλκίδα, όλα δείχνουν ότι θα ανακοινωθούν πολύ σκληρά μέτρα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!