Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η ATHEXCSD ενισχύει τις μετασυναλλακτικές υπηρεσίες της μέσω συνεργασίας με τη SIX
[Euro2day]: Η ATHEXCSD ενισχύει τις μετασυναλλακτικές υπηρεσίες της μέσω συνεργασίας με τη SIX

[Euro2day]: Η ATHEXCSD ενισχύει τις μετασυναλλακτικές υπηρεσίες της μέσω συνεργασίας με τη SIX

Η SIX επιλέχθηκε ως ο πάροχος διεθνών λύσεων θεματοφυλακής για την ΑΤΗΕΧCSD, το ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων.

H SIX και το Χρηματιστήριο Αθηνών (ATHEX) ανακοινώνουν την επιτυχή μεταφορά και λειτουργία του συνόλου των μετασυναλλακτικών υπηρεσιών σε αλλοδαπούς τίτλους της ATHEXCSD, μέσω της SIX, του Ελβετικού Κεντρικού Αποθετηρίου Τίτλων και κορυφαίου ευρωπαϊκού ICSD (International Central Securities Depository). Η SIX επιλέχθηκε ως ο πάροχος διεθνών λύσεων θεματοφυλακής για την ΑΤΗΕΧCSD, το ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων.

Η SIX δραστηριοποιείται μέσα από ένα δίκτυο παροχής υπηρεσιών θεματοφυλακής που εκτείνεται σε 60 αγορές και παρέχει σε Ελβετούς και διεθνείς πελάτες εις βάθος εμπειρία στις αγορές αυτές, προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας εντολών και ένα μεγάλο εύρος εστιασμένων και καινοτόμων λύσεων.

Ο Thomas Zeeb, επικεφαλής χρηματιστηρίων και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της SIX, δήλωσε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχθήκαμε την ATHEXCSD ως νέο διεθνή πελάτη. Αυτή η νέα επιχειρηματική συνεργασία με μια ευρωπαϊκή υποδομή αποτελεί βασικό ορόσημο για την ενίσχυση της παρουσίας της SIX στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Javier Hernani, επικεφαλής της SIX Securities Services και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της SIX, δήλωσε ότι : «Η διάταξη παγκόσμιας συνδεσιμότητας, σε συνδυασμό με το βελτιωμένο μοντέλο υπηρεσιών θεματοφυλακής και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών που δημιουργήσαμε για την ΑΤΗΕΧCSD, αποδεικνύουν την ικανότητά μας να παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένες λύσεις σε υποδομές, βάσει της ανταγωνιστικής μας θέσης στην παγκόσμια αλυσίδα θεματοφυλακής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!