Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Από Σεπτέμβριο 80 νέα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
[Euro2day]: Από Σεπτέμβριο 80 νέα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

[Euro2day]: Από Σεπτέμβριο 80 νέα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Ο αριθμός των λεωφορείων σε κυκλοφορία «θα ξεπεράσει τα 550 και θα είναι 2,5 φορές μεγαλύτερος από αυτόν που παρελήφθη σε κυκλοφορία τον Αύγουστο του 2019 (213 λεωφορεία)».

Ογδόντα νέα λεωφορεία, 30 αρθρωτά και 50 κανονικά, θα κυκλοφορούν από τις αρχές Σεπτεμβρίου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με στόχο την περαιτέρω κάλυψη των αναγκών του επιβατικού κοινού της πόλης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, αναφορικά με την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων, ο Οργανισμός παρέλαβε την Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία διαπιστώθηκε η νομιμότητα της ενεργοποίησης της προαίρεσης μίσθωσης λεωφορείων.

Υπογραμμίζεται από τη διοίκηση πως στο διάστημα από τις αρχές Σεπτεμβρίου, που προβλέπεται η σταδιακή ένταξη των 80 νέων λεωφορείων στον στόλο του ΟΑΣΘ, ο αριθμός των λεωφορείων σε κυκλοφορία «θα ξεπεράσει τα 550 και θα είναι 2,5 φορές μεγαλύτερος από αυτόν που παρελήφθη σε κυκλοφορία τον Αύγουστο του 2019 (213 λεωφορεία)».

«Έτσι συνολικά, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης έχουν έρθει και έρχονται 260 μισθωμένα λεωφορεία, 50 λεωφορεία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, και 125 λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ. Πλέον, η μεθοδική προσπάθεια των τελευταίων μηνών αποδίδει καρπούς, και στο αμέσως προσεχές διάστημα δεν θα υφίσταται πρόβλημα ΟΑΣΘ, αλλά η περιπέτεια που η αβελτηρία και ιδεοληψίες των παρελθόντων ετών προκάλεσαν στη αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης θα αποτελεί θλιβερό παρελθόν» συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!