Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Απαγόρευση εξώσεων για άλλους δύο μήνες ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης
[Euro2day]: Απαγόρευση εξώσεων για άλλους δύο μήνες ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

[Euro2day]: Απαγόρευση εξώσεων για άλλους δύο μήνες ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

Ως τις 20 Αυγούστου παρατείνεται η απαγόρευση εξώσεων στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας, Άντριου Κουόμο.

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης θα παρατείνει για άλλους δύο μήνες, μέχρι τις 20 Αυγούστου, το μορατόριουμ στις εξώσεις για μη πληρωμή ενοικίου, στο πλαίσιο των μέτρων για την ελάφρυνση των οικονομικών επιπτώσεων από την πανδημία, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο.

Ο κυβερνήτης είπε επίσης ότι οι εξετάσεις αντισωμάτων σε 27.000 εργαζόμενους στον υγειονομικό τομέα έδειξαν ότι τα ποσοστά μολύνσεων είναι αντίστοιχα με εκείνα του γενικού πληθυσμού, κάτι που σημαίνει ότι οι μάσκες, τα γάντια και άλλος προστατευτικός εξοπλισμός είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Μολονότι παραδέχτηκε ότι όλοι αντιμετωπίζουν οικονομική αβεβαιότητα και δυσκολίες, ο Κουόμο είπε ότι η Πολιτεία οφείλει να δράσει για να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους πολίτες, πολλοί από τους οποίους ανησυχούν ότι θα χάσουν το σπίτι τους. Για αυτό παρατείνεται η απαγόρευση εξώσεων που επρόκειτο να λήξει στις 20 Ιουνίου. «Το κορυφαίο θέμα για το οποίο μου μιλάει ο κόσμος είναι μάλλον ο φόβος τους για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι τους. Και (η απόφαση αυτή) βγάζει το θέμα από το τραπέζι μέχρι τις 20 Αυγούστου. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι θα είναι προστατευμένοι», τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!