Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Οι αμερικανοί πιστεύουν ότι η Wall Street είναι στημένη και… έχουν δίκιο
[Euro2day]: Οι αμερικανοί πιστεύουν ότι η Wall Street είναι στημένη και… έχουν δίκιο

[Euro2day]: Οι αμερικανοί πιστεύουν ότι η Wall Street είναι στημένη και… έχουν δίκιο

Νέες μελέτες αποκαλύπτουν ότι το inside trading αποτελεί εξαιρετικά… διαδεδομένη πρακτική μεταξύ των στελεχών των αμερικανικών εταιρειών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της SEC. Oι μαγικές αποδόσεις και οι ύποπτες συναλλαγές.

O Τζίμι Φίλερ έκτισε την αξιοπρόσεκτη περιουσία του πουλώντας και αγοράζοντας απορρίμματα μετάλλων στo Mπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα. Πλησιάζοντας πλέον τα 80 έχει αποσυρθεί και ασχολείται με τη συλλογή παλαιών αυτοκινήτων. Εχει αγοράσει μια έπαυλη 5.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει δωρίσει 1 εκατ. δολάρια για την κατασκευή προπονητηρίου για την ομάδα ποδοσφαίρου του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα.

O Φίλερ είναι σημαντική προσωπικότητα στη γενέτειρα του, αλλά είναι ακόμα μεγαλύτερο όνομα μεταξύ μιας εκλεκτής ομάδας επενδυτών μετοχών. O λόγος είναι ότι έχει ένα τρομερό ποσοστό επιτυχίας όσον αφορά τις αγοραπωλησίες μετοχών εταιρειών τις οποίες συμβουλεύει ή είναι επενδυτής. Από τις 496 αγοραπωλησίες μετοχών που έχει πραγματοποιήσει από το 2014 στη ServisFirst Bancshares όπου είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και στη Century Bancrop of Massachussets, στην οποία είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος, οι 372, ή το 75%, εμφάνισαν κέρδη τρεις μήνες αργότερα.

Ο Φίλερ είναι ο πιο επιτυχημένος corporate insider στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την TipRanks, μια εταιρεία ανάλυσης δεδομένων η οποία αξιολογεί τα στελέχη με βάση το πόσο επιτυχημένα είναι στις αγοραπωλησίες μετοχών. Χάρη στη θέση του αυτή, κάθε φορά που ο Φίλερ αγοράζει μια μετοχή της ServisFirst ή της Century, στέλνεται ειδοποίηση σε 2.699 συνδρομητές της TipRanks.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!